İsmini bilmiyorum ama Ata Bulvarında BP benzinliğin yanına yeni yapılan binada olacakBuradaki kapanan carrefour iki ay sonra Atapark ticaret merkezinde açılacak. Yanlış anlamadıysam gurme bölümüde olacak.
Babylon projesi de yavaş gidiyor. Sanırım ekonomik nedenlerden dolayı burada da hızlı olmak istemiyorlar.Yıkım işi yavaş gidiyor sanki?
Babylonda belli bir seviyeye gelmeden buraya başlamazlar yavaş yavaş 2030 yılına bitirirlerYıkım işi yavaş gidiyor sanki?
Kazık çakılacak bence 2 yıl falan sürer ondan sonra imalatlar başlar babylonda da böyle olmuştu.Neden yıktılar o zaman ekmek elden su gölden kira geliyordu
Doğru bende öyle tahmin ediyorum öncelikleri babylon orasıda çok büyük çünkü ve evleri dükkanları sattılar 2 yıla hafriyat ve kazık işleri bitince ancak beton ve demir imalatları carrefour arazisinde başlar.Buraya başlayıp bitirmeleri nereden baksan 5 sene. Ağır gidiyorlar. İşin teknik boyutunu bilmiyorum, belki yıkılan molozdan para edecek olanları ayırıyorlardır. Eğer öyle bir durum yoksa tamamen yıkılıp enkazın kaldırılması bile bu hızla sene sonunu bulur. İnşaatta 5 seneye ancak biter çünkü inşaat alanı çok büyük. Sur Yapı Avm ve residence, harmony Towers, Bauhaus, Misia evleri.. Hepsinin arazisini topla Carrefour arazisi kadar olmuyor.
O kadar mağazayı apar topar çıkardılar. Mart geldi avm hâlâ ayakta duruyor. Pişman olmuşlardır.Neden yıktılar o zaman ekmek elden su gölden kira geliyordu![]()