Bursa Carrefour Avm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yıkılan bölümler kamyonlara dolduruluyordu.proje alanı o kadar büyükki şuanki binadan enine 1 tane daha rahatlıkla sığar araziye atış yapı buraya çok büyük bir avm kazandıracak bence.

20250218_162639.webp 20250218_165807.webp

Buraya başlayıp bitirmeleri nereden baksan 5 sene. Ağır gidiyorlar. İşin teknik boyutunu bilmiyorum, belki yıkılan molozdan para edecek olanları ayırıyorlardır. Eğer öyle bir durum yoksa tamamen yıkılıp enkazın kaldırılması bile bu hızla sene sonunu bulur. İnşaatta 5 seneye ancak biter çünkü inşaat alanı çok büyük. Sur Yapı Avm ve residence, harmony Towers, Bauhaus, Misia evleri.. Hepsinin arazisini topla Carrefour arazisi kadar olmuyor.

Buraya başlayıp bitirmeleri nereden baksan 5 sene. Ağır gidiyorlar. İşin teknik boyutunu bilmiyorum, belki yıkılan molozdan para edecek olanları ayırıyorlardır. Eğer öyle bir durum yoksa tamamen yıkılıp enkazın kaldırılması bile bu hızla sene sonunu bulur. İnşaatta 5 seneye ancak biter çünkü inşaat alanı çok büyük. Sur Yapı Avm ve residence, harmony Towers, Bauhaus, Misia evleri.. Hepsinin arazisini topla Carrefour arazisi kadar olmuyor.
Doğru bende öyle tahmin ediyorum öncelikleri babylon orasıda çok büyük çünkü ve evleri dükkanları sattılar 2 yıla hafriyat ve kazık işleri bitince ancak beton ve demir imalatları carrefour arazisinde başlar.

Bu bina fabrika tarzı bir bina zannedersem yıkmaktan çok söküyorlar o kolonlar kirişler yeniden kullanılabilecek durumda sanırım.

Eskiden hipermarketler çelik konstrüksiyon şeklinde yapılırlardı, bazıları halen daha öyleler. Carrefour'un hipermarket kısmı çelik konstrüksiyon diğer kısımları ise (üst katı çatı dışında) beton idi.

Geri