Kendisi söylemişti son rütüşları yaptık bir engel yok gibi konuşmuştu geçen yıl neden beklediklerini anlayamadım.bozbeyin meclis gündemine almaya pek niyeti yok gibi
Kendisi söylemişti son rütüşları yaptık bir engel yok gibi konuşmuştu geçen yıl neden beklediklerini anlayamadım.bozbeyin meclis gündemine almaya pek niyeti yok gibi
Bunun kayapayla bir alakası yok.Kızılcıklı mahallesi - otoyol bağlantısı bu şöyle yararı olur zamanla naim süleymanoğlu bulvarı kayapaya uzatılacak ordan gelip gitmek basit olur.Görükle bağlantı yolunun Hasanağa’ya uzatılması Ulaştırma Bakanlığı 2026 Programı’na girdi.
Aynen böyle söyledi kurtuluş mahallesi imarı onaylandıktan sonra barabros bulvarı yapımı 30 ağustos zafer tarafına geçip nasreddin hoca bulvarına doğru götürülecek umarım kısa zamanda bu yol yapılır.Başkan Mustafa Bozbey, “Nilüfer ilçesi Kayapa çevresindeki yeni yerleşim alanları var. Atlıçayır, Karşıbağlar, Nasreddin Hoca ve Çamlık bulvarlarında yol yapım ve asfalt çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. İmar uygulamaları tamamlanan alanlarda imalatları hızla hayata geçiriyoruz. Gelişmekte olan bu bölgenin ulaşımını daha güvenli ve akıcı hale getirmiş olacağız.
Ben konuya çok hakim değilim de.Ekokent için önemli bir haber mi buAynen böyle söyledi kurtuluş mahallesi imarı onaylandıktan sonra barabros bulvarı yapımı 30 ağustos zafer tarafına geçip nasreddin hoca bulvarına doğru götürülecek umarım kısa zamanda bu yol yapılır.
Tabiki önemli bu söylediği her yol birbirne bağlanacak ve bölgenin ana arterleri olacaklar.Ben konuya çok hakim değilim de.Ekokent için önemli bir haber mi bu
O zaman bu iş tamam diyebiliriz herhaldeTabiki önemli bu söylediği her yol birbirne bağlanacak ve bölgenin ana arterleri olacaklar.
Dünkü ulaşım toplantısında dedi zaten bu söyledikleri caddelerde çalışmalar şuan mevcut.Ne zaman ve nerede demis bunu? Bir de bu baglantilardan emin miyiz? Ekokent imari olmazsa belki baska ara yollarla yapamazlar mi?
Altta kaynak paylaştım yaSiz bu bilgileri nerede goruyorsunuz?
Hadi inşallah.Bursa Nilüfer'de tam 590,5 hektarlık alanda yeni bir şehir doğacak!
75 bin kişinin yaşaması öngörülen...
Halk arasında Görükle mera, Ekokent projesi olarak bilinen planın önümüzdeki ay meclise gelmesi bekleniyor.
Mustafa Bozbey: "Ekokent önümüzdeki ay muhtemelen geliyor. Çok uzadı ama bazı teknik konulardan ötürü uzadı. Orada gerçekten zamanında yapmış olduğumuz Ekokent'ten eser kalmadı, bir kısım kaldı orada o kısmın da en azından alternatif bir bölge olması açısından arkadaşlarımız yoğun bir çalışma, değişiklik yaptılar. 60 metrelik yol planlaması yapıldı. Hem İzmir Yolu'na hem de diğer yollara bağlantısını gerçekleştirdiler ve doğru bir zemine oturdu ancak ilk yıllarda hazırladığımız o plan değil ama yine de bu değişikliklerle çok daha doğru bir plana evrildi."
X Twitter Yaman Kaya
Dönmez dönemez merak etmeyin 40 metrelik barbaros bulvarını 60 metreye çıkarmışlar bu çok iyi haber buranın yoğunluğunu kaldıracak duruma getirmişler sanırım 3+3 ana yol 2+2 yan yol şekline getirilmiş.Hadi inşallah.
Ama bu iş artık sona geldi,nurdan dönmez
2021 yılında ekokentle ilgili bir haber okurken, Bozbey in,2026 yılında o bölgede inşaatların yükseldiğini görmeye başlayacagız dediğini görünce,ne diyor bu yaa,2026 ölme eşeğim ölme diye homurdanmıştım.Ben çok daha önce olur diye düşünüyordum.Dönmez dönemez merak etmeyin 40 metrelik barbaros bulvarını 60 metreye çıkarmışlar bu çok iyi haber buranın yoğunluğunu kaldıracak duruma getirmişler sanırım 3+3 ana yol 2+2 yan yol şekline getirilmiş.
İmar geçsinde inşaatlar yapılır ilk şu trafik sorununu çözsünler.Barbaros bulvarının 2,5 km lik kısmı nasreddin hoca bulvarına bağlamak lazım.2021 yılında ekokentle ilgili bir haber okurken, Bozbey in,2026 yılında o bölgede inşaatların yükseldiğini görmeye başlayacagız dediğini görünce,ne diyor bu yaa,2026 ölme eşeğim ölme diye homurdanmıştım.Ben çok daha önce olur diye düşünüyordum.
Doğru söylemiş meğer![]()
İlk olarak ordan başlayacaklar işe herhaldeİmar geçsinde inşaatlar yapılır ilk şu trafik sorununu çözsünler.Barbaros bulvarının 2,5 km lik kısmı nasreddin hoca bulvarına bağlamak lazım.