metrobüs yapmaksa maksat mutlaka izole bir yolu olması lazım
yoksa bunun ismi metrobüs olmuyor
trafigin içine giren uzun körüklü otobüs oluyor
Ekli dosyayı görüntüle 26967
yeni sakarya da yapılan metrobüs yolu
Mudanya yolunu genişletilirse bu şekilde olabilir ama ben o kadar büyük bir yatırıma girecekleri sanmıyorum.Şimdilik hızlı otobüs seferleri yeterli olur.yeni sakarya da yapılan metrobüs yolu
Bence gireceklerMudanya yolunu genişletilirse bu şekilde olabilir ama ben o kadar büyük bir yatırıma girecekleri sanmıyorum.Şimdilik hızlı otobüs seferleri yeterli olur.
Daha Gemlik otobüslerinin Terminal'de son bulması konusu yine gündeme gelecek, hele bir sözleşme bitsin.Güzel Gemlik Koop.'un 101 hattındaki sözleşme süresi bittiğinde yenilemeyip Gemlik - Bursa'yı metrobüse çevirebilirsiniz.
Benim tahminimde öyle olacak. 18 ya da 21 metrelik otobüsler alınır ve normal bir şekilde sabit hatta çalıştırırlarMudanya yolunu 4+4 şeride şeride çıkaracağız dediler bu baya bir iş demek ben açıkçası gerek olduğunu düşünmüyorum şimdilik 18 m lik otobüslerle taşımacılık yapılması daha mantıklı sadece istasyon yerleri yapıp yolcuların inip binmesi kolaylaştırılsa yeterli olur.
Daha Gemlik otobüslerinin Terminal'de son bulması konusu yine gündeme gelecek, hele bir sözleşme bitsin
Aynı fiyata Terminal'e kadar götürmek istediler ve Gemlik halkı karşı çıktı, onun için hayat geçmedi. Gemlik Belediyesi zamanında direkt Burulaş ile görüşmüştü.Ona zaten Güzel Gemlik dünden razı ama ne hikmetse hayata geçirilmedi.
Güzel Gemlik ara durak yolcusu istemiyor, herkes Bursa'da ilk duraktan binsin, Ovaakça çıkışına kadar inmek binmek isteyen olmasın diyor.
Bir de Merinos'tan Yalova Yolu üzerinde bir yere gidecek veya tam tersi durumlarda yaşlılar ücretsiz kartları olduğu için 96'yı kullanmak yerine 101'e biniyor. Güzel Gemlik bundan da şikayetçi
Aynı fiyata Terminal'e kadar götürmek istediler ve Gemlik halkı karşı çıktı, onun için hayat geçmedi. Gemlik Belediyesi zamanında direkt Burulaş ile görüşmüştü.