gemlik sanayi ilçesi normal işçiler işe gidip geliyordurBursa - Gemlik arası nüfüs yoğunluğu yoksa vızır vızır geçen 101'ler neden tıklım tıklım?![]()
ama gelecegi mudanya gibi degil ne gemligin nede orhangazinin
gemlik sanayi ilçesi normal işçiler işe gidip geliyordurBursa - Gemlik arası nüfüs yoğunluğu yoksa vızır vızır geçen 101'ler neden tıklım tıklım?![]()
O bölgede trafik varsa körüklü otobüs olsa bile trafikten dolayı toplu taşıma sıkıntıya uğramaz mi?Metrobüs başından beri popülist bir söylem. Bana göre çokta önemi olmayan bir proje. Koyarsın körüklü otobüsü çalıştırırsın.
O bölgede trafik varsa körüklü otobüs olsa bile trafikten dolayı toplu taşıma sıkıntıya uğramaz mi?
Metrobüs olmasa bile otobüs öncelikli şerit olmalı![]()
Aynı şeyi düşünüyorum eds ile denetleme yapılarak olabilirO bölgede trafik varsa körüklü otobüs olsa bile trafikten dolayı toplu taşıma sıkıntıya uğramaz mi?
Metrobüs olmasa bile otobüs öncelikli şerit olmalı![]()
bunu istanbul fatih bölgesinde ibb yapacaktı ne oldu bilmiyorumAynı şeyi düşünüyorum eds ile denetleme yapılarak olabilir
ha metrobüs şu an için yapmayacaklar bu çok belli
zaten ortada yol duraklar için bir çalışma yok
hatırlatırım sana ben unutmam sevdalıAkia Metrobüs testi olumlu sonuçlanırsa bakın görün ortadan yapılacak.
Yapılmaz Ana yolu elleyemezler karayolları sorumluluğunda gerekte yok zaten ayrıca mudanyada 2 şeride iniyor ortadan geçiremezsin.Akia Metrobüs testi olumlu sonuçlanırsa bakın görün ortadan yapılacak.
Ortaya çok basit şekilde normal bir otobüs işletmesi çıkacak. Ayrı yol, ayrı şerit olmayacak şey bunlar mevcut yol için.
Akiaları alacaklar proje açıklandığından beri bu metrobüsleri paylaşıyorlar videolarında haberlerinde sağ şeritten gidip gelecek metrobüsler 15 dakika arayla olay bu.Yoksa tabii 18 metrelik otobüs de konulur ancak bu sıradan bir otobüs hattı işletiminden farksız olur. 1MB hattının kodunu M1 olarak değiştirip 18 metre körüklü otobüs ile işletmek te elbette bir icraat ama bunu bir ulaşım projesi olarak tanıtmak kamuoyunda tepkiye neden olur diye düşünüyorum.
Akiaları alacaklar proje açıklandığından beri bu metrobüsleri paylaşıyorlar videolarında haberlerinde sağ şeritten gidip gelecek metrobüsler 15 dakika arayla olay bu.
Şunu herkes unutuyor bu hatta minibüsler belki otobüslerden daha fazla yolcu taşıyor onlar kalkacak farkındasınız değil mi?15 dakikada bir geçecek Akia'yı doldurur mu bu hat ya?
Şunu herkes unutuyor bu hatta minibüsler belki otobüslerden daha fazla yolcu taşıyor onlar kalkacak farkındasınız değil mi?
Metrobüsün yapılma amacı bu zaten
Acaba kalkacak mı?Şunu herkes unutuyor bu hatta minibüsler belki otobüslerden daha fazla yolcu taşıyor onlar kalkacak farkındasınız değil mi?
Plan bu başarılı olurmu göreceğiz.Acaba kalkacak mı?
Hemen olmaz o iş. BURULAŞ önce kendi hattını kapatırPlan bu başarılı olurmu göreceğiz.
Plan bu başarılı olurmu göreceğiz.
Minibüsler itiraz etmiyor mu bu durumaŞunu herkes unutuyor bu hatta minibüsler belki otobüslerden daha fazla yolcu taşıyor onlar kalkacak farkındasınız değil mi?
Minibüsler mikrobüs sistemi gibi yolcu taşıyacak itiraz etmezler neden etsinler tüm mudanya onlara bırakılacak ayrıca güzelyalı minibüsleride bence kartlı sisteme geçip aktarma üzerine çalışacak zamanla bunları yapacaklar ki bu 25 metre akialar tam kapasite çalışsın.Minibüsler itiraz etmiyor mu bu duruma
Ay başı başlarlar çok test edilecek bir durum olacağınada sanmiyorum ayrıca geçer testiAkia'nın test süreci ne zaman baslayacak ? Bakalım Bursa için eğer hatlara vs uygun olsa yedek arac olarak alınabilir ek olarak.
Burulaş'ın bunu karşılayacak bir havuzu yok şuanMinibüsler mikrobüs sistemi gibi yolcu taşıyacak itiraz etmezler neden etsinler tüm mudanya onlara bırakılacak ayrıca güzelyalı minibüsleride bence kartlı sisteme geçip aktarma üzerine çalışacak zamanla bunları yapacaklar ki bu 25 metre akialar tam kapasite çalışsın.
Havuza gerek yokki oturup konuşacaklar minibüsler kartlı sisteme geçip devam edecekler hat numarası verilip bu zor bir olay değil.Burulaş'ın bunu karşılayacak bir havuzu yok şuan
Kartlı sisteme geçince para nerede birikiyor? Burulaş'ta. Şuan kartlı sistemde olan tüm yüklenicilerde tahsilat sorunu var.Havuza gerek yokki oturup konuşacaklar minibüsler kartlı sisteme geçip devam edecekler hat numarası verilip bu zor bir olay değil.