Yapılacak inşallah sanayi için çok önemliİnegöl’e de bir iltisak hattı yapılmalı. TEKNOSAB zaten bağlanacak. Böylece Bursa sanayisini raylarla taşıyabiliriz.
Yapılacak inşallah sanayi için çok önemliİnegöl’e de bir iltisak hattı yapılmalı. TEKNOSAB zaten bağlanacak. Böylece Bursa sanayisini raylarla taşıyabiliriz.
İleride banliyö hattı da gelmeliİnegöl’e de bir iltisak hattı yapılmalı. TEKNOSAB zaten bağlanacak. Böylece Bursa sanayisini raylarla taşıyabiliriz.
Bursa siyasetinde bir babayiğit aranıyor! Gören, bilen varsa söylesin.İleride banliyö hattı da gelmeli
Göremiyorum bende. İl genelini geçtim şehir içinde bile bir babayiğitlik göremiyoruz.O yüzden soruyorum: Bursa siyasetinde o babayiğit nerede?
Şuan herkes bir tarafından nefes alıyorGöremiyorum bende. İl genelini geçtim şehir içinde bile bir babayiğitlik göremiyoruz.
50 telelik benzin almaya devamŞuan herkes bir tarafından nefes alıyor
50-70 yıllık fabrikalar kapanıyor
Birçok firma konkardota ilan ediyor
İşler bu vaziyetteyken bırak elini parmagını bile kimse uzatmaz
Projesi bitse bile epey kamulaştırma yapılacakGemlik demiryolunun projesi bitti mi. Aslında 22 km çok uzun mesafe değil istenirse bir sene içinde bitirilir. Ama istemek lazım.
Kamulaştırma sorun olmaz o bölgede fazla yapılaşma bulunmuyor. Ayrıca cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle acele kamulaştırma yapılır. Muhtelemen gemlik demiryolunun projesi hazır. Yanlış hatırlamıyorsam çed süreci başlamıştı.Geçen sene sembolik rakamla yatırım proğramına alınmıştı. İnşallah bu sene inşaat işleri başlar. Devamında da İstanbul'a uzatılır.Projesi bitse bile epey kamulaştırma yapılacak
Gemlik Gençali'de zeytinlikler var. Sonuçta kamulaştırma sadece bina yıkmakla olmuyorKamulaştırma sorun olmaz o bölgede fazla yapılaşma bulunmuyor.
Zeytinliği kamulaştırmak binayı kamulaştırmaktan daha kolay. Sonuçta binayı yıkma derdi yok. Daha az kişiyle muhatap olunur.Gemlik Gençali'de zeytinlikler var. Sonuçta kamulaştırma sadece bina yıkmakla olmuyor
Bandırma limanı tek başına talebi karşılayamaz. Gemlik limanına da ihtiyaç var.![]()
Bu trenler Bandırmaya gidecek ki orda doldurma -boşaltma limanlar mevcut
Neden Gemlikte ısrar ediliyor anlamıyorum
Sonuçta Anadoluda ve Bursada yüklerini Bandırmaya ulaştırabilir
niye kapasiteyi artırırsın olur biterBandırma limanı tek başına talebi karşılayamaz. Gemlik limanına da ihtiyaç var.
Bandırma limanı tek başına talebi karşılayamaz Gemlik limanına da ihtiyaç var.Bu trenler Bandırmaya gidecek ki orda doldurma -boşaltma limanlar mevcut
Neden Gemlikte ısrar ediliyor anlamıyorum
Sonuçta Anadoluda ve Bursada yüklerini Bandırmaya ulaştırabilir
Kapasiteyi bir yere kadar arttırabilirsin. İleride zaten Bandırma limanı da gemlik limanı da kapasite arttırma ihtiyacı duyacak. Ben sadece bandırma limanının Marmara'nın sanayi ihtiyacını karşılamakta yetersiz kalabileceğini düşünüyorum. Kaldı ki sadece Marmara değil eskişehir hatta Ankara sanayisi bile ürünlerini bu iki liman üzerinden ihraç edecekler.niye kapasiteyi artırırsın olur biter
Mudanya'ya tren hattı yapılmaz. Gemlik hattı sanayicinin hatırına yapılıyor. Yoksa gemlik hattını bile yapmazlardı.Bu hat Mudanya’nın dibinden geçecek. Bu proje bittikten birkaç sene sonra oraya da bir şube hattı çekilir mi ne dersiniz?
Mudanya merkeze bağlanmaz ama zamanında kapanca için bahsi geçen yeni liman için tekrar hareket oluşabilir. Ancak kısa ve orta vade de böyle bir hareketin olacağını sanmıyorum.Bu hat Mudanya’nın dibinden geçecek. Bu proje bittikten birkaç sene sonra oraya da bir şube hattı çekilir mi ne dersiniz?