bykullanıcım
WT Kullanıcı
Anlık çekim. İnşallah 12 metrelikleri de görürüz İnulaş filosında. Hat tabelası açık bu arada ama kamerada kapalı gibi çıkmış.
Ekli dosyayı görüntüle 52430
Sadece tabela değil led farlar ve başka tabelalarde led olan çoğu şeyde vardır led yanmasın diyeHat tabelalarında gözümüz yazıların okunması için yanması gereken tüm ledleri aynı anda yanıyormuş gibi algılıyor ama aslında bu tabelalar tasarruf amacıyla taramalı yanar. Bu yüzden kameralar net çekemez. Tabelaya bakarken gözlerini hızlıca kırparsan tabelanın taramalı yandığını kameradaki gibi görebilirsin. (Bunu da yeni keşfettim)
Tabi video duvar, RGB tabelalar ve tarama hızı çok yüksek olan Çin malı tabelalar bu konuda istisna. Polaris, Sanel vb. otobüs için üretildiğinden daha düşük akım çekmesi için tarama hızı düşük tutuluyor.
Burulaş zorlamadıkça geçmezler, yürütmesi maliyetli araçlardan biriŞu bizim batı öho centroya geçse bağre centro daha geniş ve büyük jeste göre
Bursa harici kendini bu kadar düşünen bir esnaf ve belediye grubu yok gerçekten para para paraBurulaş zorlamadıkça geçmezler, yürütmesi maliyetli araçlardan biri
Bursa harici kendini bu kadar düşünen bir esnaf ve belediye grubu yok gerçekten para para para
Burada bir çok şeyi eleştiriyoruz ama bu konuda bende esnafa hak veriyorum. Bile bile neden lades olunsun ki? Bu aracı alacağıma gider Atak alırım daha iyiBursa harici kendini bu kadar düşünen bir esnaf ve belediye grubu yok gerçekten para para para
Burada bir çok şeyi eleştiriyoruz ama bu konuda bende esnafa hak veriyorum. Bile bile neden lades olunsun ki? Bu aracı alacağıma gider Atak alırım daha iyi
Ayazlar marka devamlılığı için devam etti ama pek memnun oldukları söylenemez. İnulaş için bir şey diyememAyazlar ve İnulaş'ın bu aracı zoraki çalıştırdığını düşünüyorum.
Ayazlar marka devamlılığı için devam etti ama pek memnun oldukları söylenemez. İnulaş için bir şey diyemem
İnulaş'ın önceki filosu karmaydı Sultan City, Isuzu Novociti,Isuzu Urban ve Isuzu Citibus'dı (bir dönem çalıştı) karmaydı.İnulaş da bence marka devamlılığı için devam etmiştir çünkü filosunda Sultan LF otobüsler var.
Isuzu Citibus
Alsınlar biz atak istiyoruz zatenBurada bir çok şeyi eleştiriyoruz ama bu konuda bende esnafa hak veriyorum. Bile bile neden lades olunsun ki? Bu aracı alacağıma gider Atak alırım daha iyi