Ben garanti veriyorum kesinlikle başlanmayacak. Başlayacak olsalar ulaştırma bakanı daha dün Bursa'ya geldi açıklardı.Burdan yapılmaz anlamdı çıkmamalı karayolları yatırımlarına bir bakalım yinede.
Ben garanti veriyorum kesinlikle başlanmayacak. Başlayacak olsalar ulaştırma bakanı daha dün Bursa'ya geldi açıklardı.Burdan yapılmaz anlamdı çıkmamalı karayolları yatırımlarına bir bakalım yinede.
O temelini attığı yollar tam 1 yıl önce programa alındı.Bir proje programa alınmadan ihale edilemez ve başlanamaz o yüzden beklemekte yarar var.Ben garanti veriyorum kesinlikle başlanmayacak. Başlayacak olsalar ulaştırma bakanı daha dün Bursa'ya geldi açıklardı.
Yıllardır bekliyoruz efe. Bunların kağnı hızında ilerlemesi yüzünden projelere olan hevesim azaldı. Yeni çevre yolu çoktan yapılması lazımdı. Görükle kavşağı da öyle. Hızlı tren bile 20 yılda zor geliyor. Eski belediye başkanı alinur aktaş koskoca beş yılda bir metro istayonunu yarım yamalak yüzüne gözüne bulaştırarak açtı. Türkiye'de projelerin inşaatı çok uzadı artık. 2002-2012 arası gibi projeler hızlı yapılmıyor artık.O temelini attığı yollar tam 1 yıl önce programa alındı.Bir proje programa alınmadan ihale edilemez ve başlanamaz o yüzden beklemekte yarar var.
Orası doğru bu yıl görükle kavşağı ihale edilmezse vay halimize.Yıllardır bekliyoruz efe. Bunların kağnı hızında ilerlemesi yüzünden projelere olan hevesim azaldı. Yeni çevre yolu çoktan yapılması lazımdı. Görükle kavşağı da öyle. Hızlı tren bile 20 yılda zor geliyor. Eski belediye başkanı alinur aktaş koskoca beş yılda bir metro istayonunu yarım yamalak yüzüne gözüne bulaştırarak açtı. Türkiye'de projelerin inşaatı çok uzadı artık. 2002-2012 arası gibi projeler hızlı yapılmıyor artık.
Trionun ordaki kavşak beklesin ilk ana yol üzerindeki kavşak ve 1.4 km lik kayapa bağlantısını yapsınlar burasının bursarayla bir alakası yok yapmazlarsa seneye kilitlenip kalır burası şuan bile kilit.Eğer bu sene içinde raylı sistem inşaatı başlarsa Görükle kavşağı bekler diye düşünüyorum. Hem Trio'nun orada ki metro inşaatı hem de kavşak inşaatı aynı anda olursa trafik durma noktasına gelir.
Görükle köprüsününün yanında da yan yol için çalışma olacak ilk kayapa tarafına tünel yapılması lazım projede var sonrada bursarayın geçisi için tünel yapılacak 2 kere kapatmaktansa arda arda yapmak gerek bu işi umarım planlama iyi yapılır.Metroyu Görükle'ye ulaştırmak için mevcut yolda (otoyol) kazı yapılması gerekli. Hem o çalışma hem de Görükle kavşağı inşaatı olursa bu araçlar nasıl geçer bilmedim