Zarar eden bir şirket üstünde kim varsa ona bağımlıdır.Büyükşehir belediyesi ne derse burulaş yetkileleri onu yapmak zorunda maalesef.Burulaş eski Burulaş değil
Zarar eden bir şirket üstünde kim varsa ona bağımlıdır.Büyükşehir belediyesi ne derse burulaş yetkileleri onu yapmak zorunda maalesef.Burulaş eski Burulaş değil
İşi bilen kılıfını uydurur, işi bilmeyen el pençe dururZarar eden bir şirket üstünde kim varsa ona bağımlıdır.Büyükşehir belediyesi ne derse burulaş yetkileleri onu yapmak zorunda maalesef.
İşi bilen kılıfını uydurur, işi bilmeyen el pençe durur
Bu genel müdürlerin altında daire başkanları yok mu? Ne işe yararlar? Yönlendirme yapmazlar mı? Toplantı yapmazlar mı? Herşeyi genel müdürde aramak doğru değildirGenel müdürlük sıfatını bir kere bitirmek gerekir.
Fahrettin Beşli otogar yöneticisi olarak iyiydi, genel müdürlüğe tam anlamıyla uymadı.
Mehmet Kürşat Çapar da bilişim konusunda uzman ve Burulaş'tan önceki hayatında feribot işletmesinde görev aldı. Onun da genel müdürlüğe tam uyduğunu söyleyemem.
Her iki isim de Burulaş'ın alt kademelerinde yetkili olsaydı, mesela Beşli Bursa Terminal'in başında, Çapar da Burulaş'ın Bilgi Teknolojileri Müdürü veya BUDO biriminden sorumlu olsa belki çok daha iyi iş yapacaklardı.
Genel müdürlük yerine birim yöneticilerinin oluşturacağı komisyon yönetimi olmalı.
Bu genel müdürlerin altında daire başkanları yok mu? Ne işe yararlar? Yönlendirme yapmazlar mı? Toplantı yapmazlar mı? Herşeyi genel müdürde aramak doğru değildir
Sana katılıyorum. Bursakart mobil kısmı hariçBen maalesef Otobüs İşletme, Bursakart EÜTS ve Bilgi Teknolojileri birim yöneticilerinin işini iyi yapmadığını düşünüyorum. Ben böyle kibar söyleyeyim, siz demek istediğimi anlayın.
Buna karşılık Bursaray, Sabit Tesisler, BUDO, Bursakart Seyahat Kartları birimleri işini iyi yapıyor diyebilirim.
Keşke Ulaşım Dairesi Başkanlığı doğrudan Burulaş yönetimine karışabilse.
Sana katılıyorum. Bursakart mobil kısmı hariç![]()
Berbat bence çok daha iyi bir uygulama ve çok daha fazla kart yükleme makinası lazım ayrıca Val 7 de berbat bir makina burulaşa duyrulur.Bursakart mobil kısmı hariç![]()
Sağır Sultan duyar, bunlar duymazBerbat bence çok daha iyi bir uygulama ve çok daha fazla kart yükleme makinası lazım ayrıca Val 7 de berbat bir makina burulaşa duyrulur.
Berbat bence çok daha iyi bir uygulama ve çok daha fazla kart yükleme makinası lazım ayrıca Val 7 de berbat bir makina burulaşa duyrulur.