Az aktarmada, çok aktarmada iyi değil ortasını bulalımİhale bana kaldı arkadaşlar yani suçlu benimyeni nesil ulaşım tarzı ama ne yapayım
Az aktarmada, çok aktarmada iyi değil ortasını bulalımİhale bana kaldı arkadaşlar yani suçlu benimyeni nesil ulaşım tarzı ama ne yapayım
Dediğim gibi metroda 7 duraktan fazla gidilecekse ve tek aktarma ile tek yönde gidilecekse yani gidiş-dönüş değil o zaman bana göre tamam olurAz aktarmada, çok aktarmada iyi değil ortasını bulalım![]()
Ne dediğini anlamdım ama acemler aktarma istasyonuyla ilgili proje çiziliyormuş sözde en azından bu bilgiyi verdiler belediyeden.Dediğim gibi metroda 7 duraktan fazla gidilecekse ve tek aktarma ile tek yönde gidilecekse yani gidiş-dönüş değil o zaman bana göre tamam olur
Şöyle anlatıyım Metro-Otobüs aktarmasında eğer Metroda 7 duraktan az yolculuk yapacaksan aktarma verimli işlemez ama mesela Özlüdecen gelip 35C ile aktarma yapmak zaha mantıklı 6A otobüsü yerineNe dediğini anlamdım ama acemler aktarma istasyonuyla ilgili proje çiziliyormuş sözde en azından bu bilgiyi verdiler belediyeden.
Allah Allah ilginçacemler aktarma istasyonuyla ilgili proje çiziliyormuş sözde en azından bu bilgiyi verdiler belediyeden.
Bu projeyi yapmadan daha bursarayı uzatamazlar hat zaten kaos trenlerin kapasitesi yetmiyor o kadar uzun gitmeye bi yerde aktarma verip vagon arttırımına gidilmesi en doğrusuAllah Allah ilginç