Az aktarmada, çok aktarmada iyi değil ortasını bulalımİhale bana kaldı arkadaşlar yani suçlu benimyeni nesil ulaşım tarzı ama ne yapayım
Az aktarmada, çok aktarmada iyi değil ortasını bulalımİhale bana kaldı arkadaşlar yani suçlu benimyeni nesil ulaşım tarzı ama ne yapayım
Dediğim gibi metroda 7 duraktan fazla gidilecekse ve tek aktarma ile tek yönde gidilecekse yani gidiş-dönüş değil o zaman bana göre tamam olurAz aktarmada, çok aktarmada iyi değil ortasını bulalım![]()
Ne dediğini anlamdım ama acemler aktarma istasyonuyla ilgili proje çiziliyormuş sözde en azından bu bilgiyi verdiler belediyeden.Dediğim gibi metroda 7 duraktan fazla gidilecekse ve tek aktarma ile tek yönde gidilecekse yani gidiş-dönüş değil o zaman bana göre tamam olur
Şöyle anlatıyım Metro-Otobüs aktarmasında eğer Metroda 7 duraktan az yolculuk yapacaksan aktarma verimli işlemez ama mesela Özlüdecen gelip 35C ile aktarma yapmak zaha mantıklı 6A otobüsü yerineNe dediğini anlamdım ama acemler aktarma istasyonuyla ilgili proje çiziliyormuş sözde en azından bu bilgiyi verdiler belediyeden.
Allah Allah ilginçacemler aktarma istasyonuyla ilgili proje çiziliyormuş sözde en azından bu bilgiyi verdiler belediyeden.
Bu projeyi yapmadan daha bursarayı uzatamazlar hat zaten kaos trenlerin kapasitesi yetmiyor o kadar uzun gitmeye bi yerde aktarma verip vagon arttırımına gidilmesi en doğrusuAllah Allah ilginç
Maalesef çok garip hareketler yapan şoförler var burulaştada var bunlar denetim yapılmayınca bunlarda görülmüyor.Şu an B31 hattında çalışan 16 M 10207 plakalı jestteyim.Aracın şoförü hiç normal değil abuk sabuk hareketler ve ölümüne hızlı kullaniyor.Kaza yapmasak iyi bari
Aynısı B10 dada vardı Jestin atikliğine güveniyorlar galiba ama yüksek tavan olmasının devrilebilme potansiyeli olduğunu unutuyorlar kaza olmaz umarımŞu an B31 hattında çalışan 16 M 10207 plakalı jestteyim.Aracın şoförü hiç normal değil abuk sabuk hareketler ve ölümüne hızlı kullaniyor.Kaza yapmasak iyi bari
Maalesef çok garip hareketler yapan şoförler var burulaştada var bunlar denetim yapılmayınca bunlarda görülmüyor.
Aynen öyle kamera sistemi var bi zahmet denetlesinler.Denetim diyince de akla direkt fiziksel denetim (yol üstü kontrol veya gizli müşteri yöntemleri) gelmesin. Kara kutu olarak ta tabir edebileceğimiz, araca dair her verinin anlık sisteme aktarıldığı donanımlarla şoförün sürüş stili anında tespit edilerek ilgili yaptırım uygulanabilir.
Sadece şikayet gelirse kamera sistemine bakılıyor, onun haricinde bakılmıyorAynen öyle kamera sistemi var bi zahmet denetlesinler.
Bi ara E13 deydin şimdi 36A dasın sanırım üniversiteden evine gidiyorsunEkli dosyayı görüntüle 54413
36A - 16 KN 021 / 519 - 2012 Isuzu Citibus
Bu ne la Jest'e binmek nasip olmuyor böyle![]()
Bi ara E13 deydin şimdi 36A dasın sanırım üniversiteden evine gidiyorsun
Jeste binmek istiyorsan B13 B10 B12 B16A gibi hatlar mevcut rahat rahat(!) gidersin
Lütfen bizlere hesap vereceksinİlle açık açık nereye gittiğimizi mi söyleyelim?
E13 ile sadece E13'ün geçtiği bir yere gitmem gerekiyordu oradan dönüşte de Metro + 36A kullandım olay budur![]()
Biz sormadan söyleyeceksin hele bir söyleme @mustafag abin kovalar bakİlle açık açık nereye gittiğimizi mi söyleyelim?
E13 ile sadece E13'ün geçtiği bir yere gitmem gerekiyordu oradan dönüşte de Metro + 36A kullandım olay budur![]()
Biz sormadan söyleyeceksin hele bir söyleme @mustafag abin kovalar bak![]()
Bende takip ederim @mustang ile beraberBiz sormadan söyleyeceksin hele bir söyleme @mustafag abin kovalar bak![]()
Dediğim gibi metroda 7 duraktan fazla gidilecekse ve tek aktarma ile tek yönde gidilecekse yani gidiş-dönüş değil o zaman bana göre tamam olur
Ne dediğini anlamdım ama acemler aktarma istasyonuyla ilgili proje çiziliyormuş sözde en azından bu bilgiyi verdiler belediyeden.
Öyle değilde metro yoluna paralel yani mesela 8L,9D,14F gibi hatlar bu kaotik bol trafikli yoldan gitmek yerine Çekirge,Altıparmak gitmesini tercih ederim yoksa bu hatları kökten kaldıralım demiyorum o zaman e13 de gitsin 8l de. Metro yolundan geçicekse iç bölgelere gitmesi daha makul evet 7 durak seyehat edilebilir ama Heykel'e iki aktarma gidildiği için kalkmaması gerekBu konuya cevap vermeyi unutmuşum (umarım yine öncekiler gibi sarpa sarmaz)
@Bursarayci burada muhtemelen direkt otobüs yerine metro - otobüs aktarmalı ulaşım sırasında metro kullanımında en az 7 istasyon gitmeyi gerektiren iki bölge arası ulaşımın aktarmalı yapılmasını, onun dışında aktarma dayatması yapılırsa metroyla daha kısa mesafe giderek yapılacak ulaşımda direkt hatların olmasını savunuyor.
Ama istasyonlara baktığınızda Acemler - Şehreküstü arasının tam 7 istasyon olduğunu göreceksiniz. Yani üstü kapalı bir şekilde batıdan Heykel'e gelen direkt hatların kapatılması gerektiğini belirtmiş yine
Lütfen bu konuyu yine uzatmayalım sadece cevaplanmamış bir mevzuyu cevaplamak istedim.
Son 24B turundasın sanırımEkli dosyayı görüntüle 54527
Yalnızca pazar günleri ve pazar tarifesi çalışılan resmi tatillerde görülebilen hat - araç kombinasyonu
24B Yiğitler Mah. - Onkoloji Hastanesi
16 AZA 074 / 7134
Karsan Jest - 2022
Doğu Özel Halk Otobüsleri
Sonunda Jestine kavuştun dimiEkli dosyayı görüntüle 54527
Yalnızca pazar günleri ve pazar tarifesi çalışılan resmi tatillerde görülebilen hat - araç kombinasyonu
24B Yiğitler Mah. - Onkoloji Hastanesi
16 AZA 074 / 7134
Karsan Jest - 2022
Doğu Özel Halk Otobüsleri