Bursa Ulaşımı Genel Sohbet ve Fotoğraflar

1 birleşik araç >>>>> 2 ayrı araç.
O 6 metreler birbirlerine bağlı değillerse ne kadar iyi koordine etsen et bir birleşik 8M araç kadar faydalı olamayacaklardır
Aynen katılıyorum akçalar 6 mleri gönderdi yerine 8 metre aldı en akıllı kararı verdiler.Batı öhonun bu inadını pek anlamamakla beraber belediyeninde çok gereksiz bir şekilde tölerans tanımasınıda anlamıyorum burda halka hizmet çok düşük seviyelerde müdale mercii belediye hiç bir şekilde karışmıyor halkı konserve kutusu bu araçlara mahkum etmenin amacı nedir ben onu anlamıyorum.

Aynen katılıyorum akçalar 6 mleri gönderdi yerine 8 metre aldı en akıllı kararı verdiler.Batı öhonun bu inadını pek anlamamakla beraber belediyeninde çok gereksiz bir şekilde tölerans tanımasınıda anlamıyorum burda halka hizmet çok düşük seviyelerde müdale mercii belediye hiç bir şekilde karışmıyor halkı konserve kutusu bu araçlara mahkum etmenin amacı nedir ben onu anlamıyorum.
Ulaşımdan para çıkarılmalı belediye sübvanse etmeli

Bir an fotoğraftan yola çıkarak Burulaş kafamda tamamen Jest araçlara geçecek gibi his vardı fotoğraf eski olduğunu anladım 😁😁😁.
Batı ÖHO Jest konusunda inat ettikçe yolcu da ona göre hareket edip önlemini ona göre alacak. Mesela aynı güzergahtan geçen bir Burulaş aracına biner belki uzun sürer ama rahat gider öyle düşünmek lazım. Mesela B16A'da Adalet'ten gidiyor 8L'de sadece ama B16A daki kalabalığı gören bir yolcu Acemler üst geçip kullanıp 8L'ye de binebilir. 31/A ya da binebilir orada seçenek çok.

Geçsinlerde görsünler halk burulaşı basar valla :D
Olacağına bak abi Duewaglar gibi bir anda hattan yok olurlar 😂. Aslında durum belli ÖHO ve Burulaş ortak hareket edecek Jestin çalıştığı hatta 8 Metre Burulaş araçları veya 12 metrelikler ile dönüşümlü çalışacaklar tabii ÖHO buna müsaade eder mi ? Tahminimce etmez.

Geri