O jestleri o hatlara koyanlarda neyin kafasını yaşıyor bilmiyorum.Ek olarak Bursa da araç konumlandırmaları da yanlış bence hattın yolcusunun fazla olduğu yerde Jest çalıstırmak frekans aralığı artsa bile kapasiteyi kaldırmayabiliyor.
O jestleri o hatlara koyanlarda neyin kafasını yaşıyor bilmiyorum.Ek olarak Bursa da araç konumlandırmaları da yanlış bence hattın yolcusunun fazla olduğu yerde Jest çalıstırmak frekans aralığı artsa bile kapasiteyi kaldırmayabiliyor.
Az 8m yerine çok 6m daha mantıklı olur düşüncesi. Hem sıklığı fazla olur herkes biner (! Yolcuların dar bakış açısı, trafiği direk yok saymak vs.)O jestleri o hatlara koyanlarda neyin kafasını yaşıyor bilmiyorum.
8 metrelerin bir tanesi 6 metrelerin 2 tanesi demek.Zamanla bunu anlarlarsa bursa halkınıda bu sorundan kurtaracaklar.Az 8m yerine çok 6m daha mantıklı olur düşüncesi. Hem sıklığı fazla olur herkes biner (! Yolcuların dar bakış açısı, trafiği direk yok saymak vs.)
1 birleşik araç >>>>> 2 ayrı araç.8 metrelerin bir tanesi 6 metrelerin 2 tanesi demek.Zamanla bunu anlarlarsa bursa halkınıda bu sorundan kurtaracaklar.
Aynen katılıyorum akçalar 6 mleri gönderdi yerine 8 metre aldı en akıllı kararı verdiler.Batı öhonun bu inadını pek anlamamakla beraber belediyeninde çok gereksiz bir şekilde tölerans tanımasınıda anlamıyorum burda halka hizmet çok düşük seviyelerde müdale mercii belediye hiç bir şekilde karışmıyor halkı konserve kutusu bu araçlara mahkum etmenin amacı nedir ben onu anlamıyorum.1 birleşik araç >>>>> 2 ayrı araç.
O 6 metreler birbirlerine bağlı değillerse ne kadar iyi koordine etsen et bir birleşik 8M araç kadar faydalı olamayacaklardır
Ulaşımdan para çıkarılmalı belediye sübvanse etmeliAynen katılıyorum akçalar 6 mleri gönderdi yerine 8 metre aldı en akıllı kararı verdiler.Batı öhonun bu inadını pek anlamamakla beraber belediyeninde çok gereksiz bir şekilde tölerans tanımasınıda anlamıyorum burda halka hizmet çok düşük seviyelerde müdale mercii belediye hiç bir şekilde karışmıyor halkı konserve kutusu bu araçlara mahkum etmenin amacı nedir ben onu anlamıyorum.
Bir an fotoğraftan yola çıkarak Burulaş kafamda tamamen Jest araçlara geçecek gibi his vardı fotoğraf eski olduğunu anladım
Geçsinlerde görsünler halk burulaşı basar vallaBir an fotoğraftan yola çıkarak Burulaş kafamda tamamen Jest araçlara geçecek gibi his vardı fotoğraf eski olduğunu anladım
Olacağına bak abi Duewaglar gibi bir anda hattan yok olurlarGeçsinlerde görsünler halk burulaşı basar valla![]()
Nasıl bir sistem oİzmir'de Tayland ın ulaşım aracı Tuk Tuk kullanılmaya başlanacakmış. Bursa'da böyle bir sistem olsa nasıl olurdu ? Gölyazı içi vs. uygun gibi ama Bursa da Jest yerine Tuktuk görsek daha tuhaf bir manzara olurdu.