Emirhan Sevdalı
WT Kullanıcı
Geldim
Novociti Life, Atak, Neocity falan candır ya
Ben bademlide binmiştim bunlara jeste 5 basarlarBir dönem şu aşağıda ki araçları kullanmak zorunda kalmıştık. Gerçeğinde şimdide Jest'e maruz kalıyoruz
Not: fotoğraf tarafımca bugün çekilmiştir
Jest'te en azından süspansiyon var, bu İveco'lar direkt makaslı idiBen bademlide binmiştim bunlara jeste 5 basarlar![]()
Bi süspanşın koyardıkJest'te en azından süspansiyon var, bu İveco'lar direkt makaslı idi
Isuzu Urbanlar da öyleydi yanlış hatırlamıyorsam ve tavan yüksekligi ayakta durmakta bazen zorlaştırıyordu.Jest'te en azından süspansiyon var, bu İveco'lar direkt makaslı idi
En güzeli 8 metreler 3 model var atak,neocity ve novocity life başka birine gerek yok artık.Isuzu Urbanlar da öyleydi yanlış hatırlamıyorsam ve tavan yüksekligi ayakta durmakta bazen zorlaştırıyordu.
En güzeli 8 metreler 3 model var atak,neocity ve novocity life başka birine gerek yok artık.
Besleme hatların tarifesi mi değişti? Önceden 26.5 çekip metroya da binince 8.5 alip 35 e tamamlıyordu. Şimdi 35 çekiyor metroya binince de 23 çekiyor. Besleme hattın mantığı budur zaten metroya kolay ulaşım, fazladan 20 vereceğime yürürüm. Bu yanlıştan dönmeleri lazim bir an önce
Besleme hattı+Bursaray her zaman 5 numaralı tarifeden bir tık pahalı oluyor. Bana da saçma geliyor ama öyle.Besleme hatların tarifesi mi değişti? Önceden 26.5 çekip metroya da binince 8.5 alip 35 e tamamlıyordu. Şimdi 35 çekiyor metroya binince de 23 çekiyor. Besleme hattın mantığı budur zaten metroya kolay ulaşım, fazladan 20 vereceğime yürürüm. Bu yanlıştan dönmeleri lazim bir an önce
Haha hayır uzun hatların bir bölümü artık 60 tl haberin varmı? @mustafag H1-2U vsBesleme hattı+Bursaray her zaman 5 numaralı tarifeden bir tık pahalı oluyor. Bana da saçma geliyor ama öyle.
Besleme hattı+Bursaray 58₺
Uzun hat 52,50₺
35C ve 35B özel ring araçları. Besleme hatları B16A, B17A gibi hatlarAktarmada ücretsiz hatlar (35C vb.) 30 TL olması gerekiyor şu anki zamla. 35 TL çekiyor dediğiniz hat hangisi bilmiyorum ancak belli oluyor ki bu hatta zammın yanında tarife yükseltme yapılmış. Bu da aktarmada ücretsiz özelliğini bitiriyor.
7 numaralı tarifeye mi geçmişler?Haha hayır uzun hatların bir bölümü artık 60 tl haberin varmı? @mustafag H1-2U vs![]()
35C ve 35B özel ring araçları. Besleme hatları B16A, B17A gibi hatlar
Evet dün bindim artık bursaray+kısa hat daha ucuz7 numaralı tarifeye mi geçmişler?
G5 için söyledim bu durumu. Ayrıca hatta 2 araç çalışıyormuş biri özelleşmiş diye de duydum
İsuzu urbanlara hala binen biri olarak evet ayakta durmak bayağı zor oluyor ama en azından jest kadar küçük değilIsuzu Urbanlar da öyleydi yanlış hatırlamıyorsam ve tavan yüksekligi ayakta durmakta bazen zorlaştırıyordu.
Haha hayır uzun hatların bir bölümü artık 60 tl haberin varmı? @mustafag H1-2U vs![]()
Jest'e göre kapasitesi iyidi ama engelli erişimi falan yoktu onu da rampalı ve açılır kapılı sistemde yapıyorlardı.İsuzu urbanlara hala binen biri olarak evet ayakta durmak bayağı zor oluyor ama en azından jest kadar küçük değil