Bursa Ulaşımı Genel Sohbet ve Fotoğraflar

Besleme hatların tarifesi mi değişti? Önceden 26.5 çekip metroya da binince 8.5 alip 35 e tamamlıyordu. Şimdi 35 çekiyor metroya binince de 23 çekiyor. Besleme hattın mantığı budur zaten metroya kolay ulaşım, fazladan 20 vereceğime yürürüm. Bu yanlıştan dönmeleri lazim bir an önce

Besleme hatların tarifesi mi değişti? Önceden 26.5 çekip metroya da binince 8.5 alip 35 e tamamlıyordu. Şimdi 35 çekiyor metroya binince de 23 çekiyor. Besleme hattın mantığı budur zaten metroya kolay ulaşım, fazladan 20 vereceğime yürürüm. Bu yanlıştan dönmeleri lazim bir an önce

Aktarmada ücretsiz hatlar (35C vb.) 30 TL olması gerekiyor şu anki zamla. 35 TL çekiyor dediğiniz hat hangisi bilmiyorum ancak belli oluyor ki bu hatta zammın yanında tarife yükseltme yapılmış. Bu da aktarmada ücretsiz özelliğini bitiriyor.

Besleme hattı+Bursaray her zaman 5 numaralı tarifeden bir tık pahalı oluyor. Bana da saçma geliyor ama öyle.

Besleme hattı+Bursaray 58₺
Uzun hat 52,50₺

Aktarmada ücretsiz hatlar (35C vb.) 30 TL olması gerekiyor şu anki zamla. 35 TL çekiyor dediğiniz hat hangisi bilmiyorum ancak belli oluyor ki bu hatta zammın yanında tarife yükseltme yapılmış. Bu da aktarmada ücretsiz özelliğini bitiriyor.
35C ve 35B özel ring araçları. Besleme hatları B16A, B17A gibi hatlar

G5 için söyledim bu durumu. Ayrıca hatta 2 araç çalışıyormuş biri özelleşmiş diye de duydum

G5'in tarife değişikliğini fark etmiştim. Başka aktarmada ücretsiz hatta da olmuş mudur diye düşünerek sizin G5'ten bahsetmiş olabileceğinizi kestiremedim.

Evet Burulaş'ın bir adet Karsan Jest'i ile birlikte Barakfakih 124 nolu Kooperatif'in bir adet Karsan Jest'i birlikte çalışıyor bu hatta.

Süspansiyon yerine makas olması, aracın ölçüleri, lastik çapı vs. iyi olmasa da bu araçları köy otobüsü hissi verdiği için seviyorum. Akçalar'daki Sultan'a binmek bir türlü nasip olmadı zaten yerine de Atak alındı.

Şimdi o köy otobüsü hissini Jest ile yaşıyorum ama maalesef kapasitesi yeterli değil.

Geri