S1 ve S2 hatları paralel olarak körüklü ile çalışmalı. Umarım Burulaş, körüklü alımı yakın zamanda yapar.Eğer körüklü alınırsa 31A ve S2 ye her türlü girerler zamanında ikaruslar çalıştı
S1 ve S2 hatları paralel olarak körüklü ile çalışmalı. Umarım Burulaş, körüklü alımı yakın zamanda yapar.Eğer körüklü alınırsa 31A ve S2 ye her türlü girerler zamanında ikaruslar çalıştı
Çalışabilir bence8L ve körüklü@mustafag sendeyiz abi!
son durağını görmeni tavsiy ederimÇalışabilir bence
Çalışabilir bence
Merak etme biliyorum 1991 yılından beri bu bölgede oturuyorumson durağını görmeni tavsiy ederim
aynen katılıyorumHafta içi ortalama 15 dakikada bir, hafta sonu da 15-20 dakikada bir seferi olan bu hatta körüklü sürdürülebilir olur mu?
Mevzu sadece körüklü koyalım çalışsın değil, körüklü otobüsün yapısından dolayı tur süresi illa ki uzayacak, bundan dolayı aynı sıklıkta çalıştırabilmek için birkaç araç fazla çalışması gerekecek.
Öbür yandan bu hat mevcut sıklığında 12 metreyi kaldıramıyorsa aynı sıklıkta körüklü mantıklı ama ne tıklım tıklım ne bomboş diyebileceğimiz yoğunluktaysa körüklü konulduğunda mecburen sefer sıklığı seyrekleşecek. Bu durum yolcu cephesinde nasıl karşılık bulacak.
bende orda oturuyorum bi ara buluşakMerak etme biliyorum 1991 yılından beri bu bölgede oturuyorum
Merak etme biliyorum 1991 yılından beri bu bölgede oturuyorum
8l son durakta boş yer kalmıyor zatenBatı hatlarına 2002 öncesi gibi belediye girip körüklü koyacaksa 8L son durağının durumu devede kulak kalır. Böyle bir şey olacak olsun, herkes elini taşın altına koyup gerekli iyileştirmelerin yapılmasını sağlar![]()
B12'nin mevcut güzergahının yolcusu nolacak?hatta b12 falan da geçsin burdan b13 alternatifi jestlerde sıkış tepiş gitmeyiz![]()
B12'nin mevcut güzergahının yolcusu nolacak?![]()
B12'nin mevcut güzergahının yolcusu nolacak?![]()
artık iki hattan da ikisinide kullanmıyorumBatı ÖHO ile anlaşıp B10 ve B13 hatlarında bu arkadaş için motosikletle özel sefer düzenlettirelim.
Motosikletle sadece bu arkadaşı getirip götürsünler![]()
Arkadaş sanırım tek yoğunluğun B10, B12 ve B13 hatlarında olduğunu sanıyorBatı ÖHO ile anlaşıp B10 ve B13 hatlarında bu arkadaş için motosikletle özel sefer düzenlettirelim.
hayır bak şimdi
biraz saçma ama olucak
turgut özaldan emek su deposuna giricek(benim hareket merkezi)
ordan döncek indirme bindirme yapıp tekrar turgut özaldan akpınar yoluna giricek ordan mevcut güzergah böylece yenikent-emek arası tek araçla gidilebilir