Bursa'da Güzergahının Değişmesini Veya Kaldırılmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Gerek yok sene sonu hepsi YHT Gardan başlayacak
onun sene sonu olacağını nerden çıkardın :ROFLMAO::ROFLMAO:
YHT Gar İstasyonu'nun ne zaman biteceği bile belli değil ve bu hattın sorumluları İstanbul hariç umursamıyor bile. Metroyla Geçit'e gitmek isteyen birinin halen Emek'te mekik sefere aktarmak zorunda olmasını da unutmayalım. Torunlarımızın torunları kullanır artık dediğin şekilde.

2. 14N Hattı için planladığım revizyon;
- Organize Sanayi peronlardan kalkacak,
- B27 Hattı iptal edilecek, 14N hattı Ahmetbey'e uzanacak.
Ekli dosyayı görüntüle 51599
Ahmetbey - Yunuseli - Acemler yolcusunu uçurarak mı götüreceksin, Emirhan'ın da dediği gibi Acemler Metro - Downtown - Yunuseli - Ahmetbey - Aksungur - Nilüferköy - Organize Sanayi Metro güzergahı bu hat için daha etkili olur.

yaa 14l zaten öeper besleme olarak girer tarifeye aktarmada indirim falan şöyle ;)

Özel Halk Otobüsçüleri Odası'na bağlı araçlarda otobüsten otobüse aktarma indiriminin kalkmasına ilişkin kararı senin için araştırıp gün içinde bulacağım. Bulduğumda paylaşırım. 2015 UKOME kararlarında göremedim, ya yanlış hatırlıyorum ya da gözümden kaçtı.

Ahmetbey - Yunuseli - Acemler yolcusunu uçurarak mı götüreceksin, Emirhan'ın da dediği gibi Acemler Metro - Downtown - Yunuseli - Ahmetbey - Aksungur - Nilüferköy - Organize Sanayi Metro güzergahı bu hat için daha etkili olur.

Bir de şu an durum nasıl bilmiyorum ama Aksungur köyünde sağlık ocağı olmadığı için Aksungur köyünün halkına Yunuseli sağlık ocağı bakıyordu en son. Eğer hâlâ öyleyse benim önerdiğim güzergahın bu açıdan da faydası olacak.

onun sene sonu olacağını nerden çıkardın :ROFLMAO::ROFLMAO:
YHT Gar İstasyonu'nun ne zaman biteceği bile belli değil ve bu hattın sorumluları İstanbul hariç umursamıyor bile. Metroyla Geçit'e gitmek isteyen birinin halen Emek'te mekik sefere aktarmak zorunda olmasını da unutmayalım. Torunlarımızın torunları kullanır artık dediğin şekilde.

işte o aktarma yüzünden metro yerine acemlerden 14l binen var(bende ;) )
o yüzden @Efe16 abinin dediği gibi Acemler aktarma merkezi yapılmalı acilen ve mekiğe binilmemeli

o yüzden @Efe16 abinin dediği gibi Acemler aktarma merkezi yapılmalı acilen ve mekiğe binilmemeli

Konular yine karman çorman olup sakız gibi uzamasın ama 14 türevli hatlar (14F hariç) özelinde hem Acemler'den tek araçla ulaşım olsun hem de metroya paralellik olmasın isteniyorsa 14N önerdiğim güzergah gibi düzenlemeler yapılabilir.

14N Yunuseli'den gider atıyorum 14L veya 14L2 de Hürriyet - Bağlarbaşı - Hamitler - Akpınar - Emek - Geçit diye gider.

Eğer Jest olacaksa ben bu işte yokum:D

14N ve B27 hatlarının yolcusu Jest'lik ama bunu da atlama.

1 nolu hattın Geçit'e uzatılıp o mekik seferin iptal edilmesi gerekiyor, yoksa mekik sefere aktarma yapmak istemeyen Geçit yolcusu otobüs tercih etmeye devam eder. Bu dediğim olursa en azından otobüslerin yükü azalır

1 nolu hattın Geçit'e uzatılıp o mekik seferin iptal edilmesi gerekiyor, yoksa mekik sefere aktarma yapmak istemeyen Geçit yolcusu otobüs tercih etmeye devam eder. Bu dediğim olursa en azından otobüslerin yükü azalır
Artısı geçit bölgesinde adam akıllı besleme hattı yok varsada Jest var yani bana göre 14f güzergahı daha verimli olucak şekilde 14l 14n grubu emekten veya gardan başlamalı

Onu yapacak ellerinde set yok maalesef hatta hat komple açıldığında dahi mekik seferler devam edecek bir müddet alınan vagonlar gelene kadar

Onu yapacak ellerinde set yok maalesef hatta hat komple açıldığında dahi mekik seferler devam edecek bir müddet alınan vagonlar gelene kadar

Emek - Arabayatağı hattını üçlü setlerle işletip Kestel - Geçit/Balat yapabilir miyiz acaba? Üçlü sete geçerek arttırılacak vagonlar mekik seferi bitirmeye yeter mi?

Geri