Bursakart

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berktuğ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aslında Bursa Büyükşehir Belediyesi kendi bünyesinde bir elektronik para şirketi kursa
Bu durum e-para şeklinde değil de bir teknoloji şirketi kursa ve bu şirkete Uludağ Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi'de dahil olsa çok daha verimli olur diye düşünüyorum. E-para gibi bir kurum kurmak ileride Büyükşehir'e dert olur

Bu durum e-para şeklinde değil de bir teknoloji şirketi kursa ve bu şirkete Uludağ Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi'de dahil olsa çok daha verimli olur diye düşünüyorum. E-para gibi bir kurum kurmak ileride Büyükşehir'e dert olur

İBB'nin Belbim'i uzun yıllardır e-para lisansına sahip olduğu için söylemiştim.

Teknoloji şirketi daha düşük maliyetli olup e-para şirketi gibi merkez bankası regülasyonlarına uyumu da gerektirmeyecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Tetrabil adlı bir şirketi var. Bu şirket bu amaç için kullanılabilir mi acaba.

Şu an 35SE hattında doğu grubu özel halk otobüslerine ait 7139 filo kodlu Karsan Jest ile batı grubu özel halk otobüslerine ait 2255 filo kodlu Otokar Kent gözüküyor 😂

Her ikisi de şoförlerin yanlış validatör kullanımından kaynaklanıyor. Bu sorunun çözülmesi lazım ya artık.

Geri