Bu işte vurdum duymaz olmanın verdiği bir rahatlık maalesef.Kaç kere onun yüzünden otobüs kaçırmışımdır ben
Bu işte vurdum duymaz olmanın verdiği bir rahatlık maalesef.Kaç kere onun yüzünden otobüs kaçırmışımdır ben
Uygulamada hala otobüslerin yeri doğru görünmüyor takılıp kalıyor bunları hala düzeltmediler gerçekten hiç özenle bişey yapmıyorlar ne ucuzsa onu yapmanın peşindeler.
35C'deki araçlara baktığımda diğer araçların konumu anlık güncellenirken BPC 679'un konumu hep geriden geliyor. Araç Setbaşı'na varmış oluyor ama baksan hala kalkış durağında.
Bunun uygulama/web sitesi kaynaklı olduğunu değil de validatör kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Acaba bu geriden gözüken araçların validatörlerinin internet altyapısında mı bir sıkıntı var yoksa GPS modüllerinde mi... Üstelik validatörlerin GPS ve GSM modülleri de dışarıda; validatör içine gömülü değil, kabloyla dışarı çekiyorlar validatörün yakınına bir yere yapıştırıyorlar.
2 saat öncede B43 hattında araç acemlere geldiği halde uygulama da acemlerden emel yönünde gösteriyordu acaba şöförlerin validatörde değiştimesi mi gerekiyor
2016 yıllarında iett de validatör kendini ekran korumasına aldığında uygulamada ekran korumasına aldığı yerde takılı kalıyordu şöförün ekrana dokunması gerekiyordu
Sanal Bursakart aslında iyileştirilebilir ki kişiselleştirilmiş tam kart olarak geçiyor ve TC Kimlik no ya tanımlı galiba ki uygulamaya üye olduktan sonra tek seferliğine bir sanal kart oluşturuluyıor. Ek olarak NFC olarak da biniş sağlanabilirse vs. daha iyi olacak. Ayrıca aktarma indirimi vs. de bunda uygulansa daha iyi olacak ki aktarma indirimleri, gittiğin kadar öde gibi alternatifler de gelebilir. Ayrıca tek kullanımlık bir aralar QR biletten önce tek kullanımlık Bukart'lar vardı onun gibi bir şey de gelebilir ki Kocaeli'de tek kullanımlık otobüs kartı satılıyor diye biliyorum Hat250 var olduğu dönemde o hat için ki Yenişehir H.Limanı hattında da olabilir.QR(Kare Kod) Tek Biniş Bilet Satışları Hakkında Duyuru
Değerli Yolcularımız,
Bursa genelinde toplu taşıma hizmetlerini daha modern, hızlı ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşturmak adına dijital dönüşüm çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.
Bu kapsamda, çevre dostu dijital alternatiflerin kullanımını teşvik etmek, fiziksel bilet kullanımını azaltmak amacıyla şehiriçi toplu taşıma hizmeti satış kanallarımızda önemli bir düzenlemeye gidilmektedir.
1 Eylül 2026 tarihi itibarıyla, BursaKart satış bayilerinden QR(Kare Kod) tek biniş bilet satışları hizmeti sonlandırılacaktır.
Konuya ilişkin detaylı bilgiye 0850 850 99 16 numaralı Çağrı Merkezimiz aracılığıyla ulaşabilirsiniz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Kaynak: Burulaş (Web Sitesi)
Tek kullanımlık bilet uygulamasının genişletilip iyileştirilerek Bursakart, sanal Bursakart ve banka/kredi kartıyla ödemeye birebir alternatif olmasını dilerdim. Tek kullanımlık biletler tamamen anonim olduğu için istemediler herhalde. Diğer ödeme yöntemlerinde bir şekilde yolcuya dair veri elde edilebiliyor.
Senin hangi jestlere bindiğini bulmak için takip edecekler o yüzden yasakladılar.Tek kullanımlık bilet uygulamasının genişletilip iyileştirilerek Bursakart, sanal Bursakart ve banka/kredi kartıyla ödemeye birebir alternatif olmasını dilerdim. Tek kullanımlık biletler tamamen anonim olduğu için istemediler herhalde. Diğer ödeme yöntemlerinde bir şekilde yolcuya dair veri elde edilebiliyor.