Emirhan Sevdalı
WT Kullanıcı
Bu mercedes tam bizim bursanın istedıği araç başka modele gerek yok istersen otobüs istersen minibüs gibi kapasite yüksek yakıt düşük al 10 yıl arkana bakma.Ekli dosyayı görüntüle 12595Ekli dosyayı görüntüle 12596
Bursa'da işletici ve yolcu memnuniyeti açısından minibüslerin bu tip araçlarla değişmesi gerekiyor.
Az önce gördüm bir Samanlı minibüsü dijital tabela taktırmış ve tabela şapkanın altında sol üstte idi. Bence diğer araçlar da öyle olmalı okuması daha kolay.
Yok normal burulaştaki gibi sarı renkti ve minibüs kodu da yazıyorduSamanlı minibüsleri dönüşüme hazırlık kapsamında araçlarına elektronik tabela taktırmıştı. Ön tabelası üst köşede olan bir araç hatırlıyorum hatta tabelası yeşil renkti. O araçtan mı bahsediyorsun? Değilse ya başka araçtır ya da turuncu tabela taktırmıştır. Çünkü bir süre önce ön tabelası üst köşede ve yeşil renk olan bir araç görmüştüm.
G8 hattında bir düzenleme yapmaları gerek. Eğitim caddesi yerine doğrudan Ankara yolundan yoluna devam etmesi gerekir. Yıldırım tarafında oturanlar böylelikle daha hızlı merkeze ulaşma imkanına kavuşmuş olur. Ayrıca G8'in sefer sayılarını da arttırmak gerek. Dediğim güzergah üzerinden giderse araçlar full dolu gider.
Eğitim caddesinden gidiyordu. Değiştirdiler mi yine güzergahı. Ankara yoluna almışlarsa isabet olmuş.G8 zaten Ankara Yolu'ndan gidiyor. Başka bir şey mi anlatmak istedin yoksa güzergahı mı yanlış
Eğitim caddesinden gidiyordu. Değiştirdiler mi yine güzergahı. Ankara yoluna almışlarsa isabet olmuş.
Yolcusunun az olmasının sebebi nüfus yoğunluğunun geçen seneye göre az olması. İnsanlar artık eskisi kadar evlerinden dışarı çıkmak istemiyor. Bu da otobüs ve minibüslerin doluluklarına yansıyor. Dikkat edersen artık otobüslerde de eskisi kadar yolcu olmuyor. Geçen sene G7 ve G8 sürekli tıklım tıklım olurdu.Ertuğrulgazi Minibüs Durağı'ndan kalkan araç Şevket Yılmaz - Polis Okulu Kavşağı - Arabayatağı İstasyonu - Ankara Yolu - Kent Meydanı - Fomara (ring, aynı güzergahtan dönüş) şeklinde gidiyor. Tam istediğin gibi ama yine de yolcusu az, bu hat bir türlü dikiş tutmadı.
Bursa'nın en büyük eksikliği bursa merkez ile bursanın inegöl, karacabey, yenişehir, iznik gibi ilçelerine ulaşım zorluğu olmasıdır. İnegöl'de bursakart bile geçerli değil. İnegöl belediyesinin biletini almak zorundasın. Belediyenin karacabey, yenişehir, inegöl, iznik gibi ilçelere daha kolay ulaşım imkanları sunması lazım. Özellikle turizm merkezi olan, cazibe merkezi olan İznik'e. Bursa'da oturup İznik'e otobüsle kolay kolay gidemezsin. Sefer saatleri bile çok az.
Daha şehir içi minibüs saatleri belli değil minibüs hatları güzergahları internette yok ilçelerinki belli olmaması normalBunun için 17 ilçede de bütünleşik bilet sistemi uygulanması gerekiyor ama şimdilik çok zor duruyor.
Bütünleşik bilet sistemine dahil olmayan tüm hatları, güzergahları, tarifeleri ve çizelgeleriyle yayınlasalar insanlar çok rahat edecek. Bursa'nın herhangi bir ilçesinde herhangi bir köye insanlar nasıl gideceğini bilmiyor. Burulaş web sitesinde bu hatlar yayınlanmalı hatta Google Haritalar entegrasyonu da olmalı ki insanlar yol tarifi alırken toplu taşıma seçeneğini ve aktarma yollarını öğrenebilsin.
Bursakart uygulamasından güzergahları görebiliyorsun.Daha şehir içi minibüs saatleri belli değil minibüs hatları güzergahları internette yok ilçelerinki belli olmaması normal
Bursalıların yüzde sekseni sorsan İznik'e nasıl gideceğini bilmez. Bursa'dan saklı cennet Oylat'a otobüsle gidemezsin. Önce İnegöl'e gideceksin sonra İnegöl'den oylat minibüslerine gideceksin. Oylat bursaya İnegöl'den daha yakın. İnsanları önce daha uzak olan İnegöl'e oradan da oylat'a dolandırmanın anlamı yok. Bursa'dan oylata direk minibüs konsa o minibüs boş kalmaz. Özellikle hafta sonları oturacak yer bulamazsın.
Hangi uygulamada ??? Minibüslerle alakalı bir bilgi yok karta dönenlerden bahsetmiyorumBursakart uygulamasından güzergahları görebiliyorsun.
Dönüşmeyen minibüsler nasıl olsun. Ben dönüşenleri söylüyorum. Dönüşenlerin hepsi belediyenin Bursakart uygulamasında güzergahları var.Hangi uygulamada ??? Minibüslerle alakalı bir bilgi yok karta dönenlerden bahsetmiyorum
İstanbula diğer şehirlere bakarsan nasıl olduğunu görürsün. Sadece güzergahlar da olsa yeterli şehire yeni gelen biri için önemli şeyler bunlar. Bu uygulamalardan başka bir bilgisi yok çünküDönüşmeyen minibüsler nasıl olsun. Ben dönüşenleri söylüyorum. Dönüşenlerin hepsi belediyenin Bursakart uygulamasında güzergahları var.