Bursarayci
WT Kullanıcı
Bu hat yapılırken sanırım görükle yolu trafiğe kapatılacak sanırım bu yüzden biraz uzun sürebilir ama ihale sıkıntısı çıkmaz umarımBurası biter bakanlık yaptığı için sorun olmaz sadece uzun zaman alır.
Bu hat yapılırken sanırım görükle yolu trafiğe kapatılacak sanırım bu yüzden biraz uzun sürebilir ama ihale sıkıntısı çıkmaz umarımBurası biter bakanlık yaptığı için sorun olmaz sadece uzun zaman alır.
Zaten şuan sıkıntıda 3 yıldır yapılmadı artıj bi zahmet ihaleyi yapsınlarBu hat yapılırken sanırım görükle yolu trafiğe kapatılacak sanırım bu yüzden biraz uzun sürebilir ama ihale sıkıntısı çıkmaz umarım
ihale yapılmadıysa nasıl inşaat devam ediyorZaten şuan sıkıntıda 3 yıldır yapılmadı artıj bi zahmet ihaleyi yapsınlar
Ordaki inşaat depo sahası inşaatı hastane etabındaki deponun görükleye alınmasıyla beraber yapılıyor dolaylı yoldan görükleyle ilişkisi var 1.2 km ray döşenecek ama sonrası için bir ihale yapılmadı sonrası yok yaniihale yapılmadıysa nasıl inşaat devam ediyor
Tamam depo olması iyi de depo ne zamana biter zaten görükleye 1 ton iş var 22.yüzyılda görürüz herhaldeOrdaki inşaat depo sahası inşaatı hastane etabındaki deponun görükleye alınmasıyla beraber yapılıyor dolaylı yoldan görükleyle ilişkisi var 1.2 km ray döşenecek ama sonrası için bir ihale yapılmadı sonrası yok yani
3-5 yıla biter hatta bi 10 yıla biter.Tamam depo olması iyi de depo ne zamana biter zaten görükleye 1 ton iş var 22.yüzyılda görürüz herhalde![]()
Ordaki inşaat depo sahası inşaatı hastane etabındaki deponun görükleye alınmasıyla beraber yapılıyor dolaylı yoldan görükleyle ilişkisi var 1.2 km ray döşenecek ama sonrası için bir ihale yapılmadı sonrası yok yani
Bence yakın bir gelecekte yapılması gerekli ama her zamanki gibi çok uzaklarda tabiÇok uzak bir gelecekte Şehir Hastanesi hattını Görükle’ye uzatıp iki hattı bağlarlar mı sizce? Ring olsun demiyorum.
Çok uzak bir gelecekte Şehir Hastanesi hattını Görükle’ye uzatıp iki hattı bağlarlar mı sizce? Ring olsun demiyorum.
Burulaş uludağ üni'ye her ay 100k kira verecek, bomboş şehir hastanesine yapılmadı, ama her ay kira vereceği üni ye yapıldı. bari burulaş burayı satın alsın da kira vermesinBurası Bursa...![]()
Acemler aktarma istasyonu projesini şuanki yönetimin yapacağını hiç sanmıyorum bir müddet beklemek gerekecek gibi görünüyor.Burulaş uludağ üni'ye her ay 100k kira verecek, bomboş şehir hastanesine yapılmadı, ama her ay kira vereceği üni ye yapıldı. bari burulaş burayı satın alsın da kira vermesin
acaba acemler aktarması ne zaman biter?görükle etabı da cabası. en iyisi bursada olmamak. ama yeşil bursam gibisi yok![]()
neyse artık torunlarımız falan görürAcemler aktarma istasyonu projesini şuanki yönetimin yapacağını hiç sanmıyorum bir müddet beklemek gerekecek gibi görünüyor.
Projeyle ilgili beyaz masaya yazdım 1 ay oldu dönüş yapmadılar bakmıyorlar bile.neyse artık torunlarımız falan görür
bozbey olsaydı ger dönüş alınırdı bursa bi 20 yıl daha böyle giderProjeyle ilgili beyaz masaya yazdım 1 ay oldu dönüş yapmadılar bakmıyorlar bile.