Emirhan Sevdalı
WT Kullanıcı
Hızlı tren garından bursaray istasyonuna bir tünel vasıtasıyla geçiliyor. Bursada ilk olacak
Ekli dosyayı görüntüle 15067
Bunu Kent Meydanı Bursaray - T1 - T2 entegrasyonunda da yapamaz mıydık

Hızlı tren garından bursaray istasyonuna bir tünel vasıtasıyla geçiliyor. Bursada ilk olacak
Ekli dosyayı görüntüle 15067
İstense herşey yapılırdı herşeyin ucuzuna kolayına kaçıldı projeler yapılırken maalesef.Bunu Kent Meydanı Bursaray - T1 - T2 entegrasyonunda da yapamaz mıydık![]()
Bursa’da devam etmekte olan önemli ulaşım projelerinden birinin de Emek-YHT Gar-Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı kısa adıyla Şehir Hastanesi Metrosu olduğunu belirten Bakan Uraloğlu, “Saatte 88 kilometre tasarım hızı ile günlük 410 bin yolcuya hizmet verecek. İnşallah bu projemizi de 2026 yılı içinde tamamlamayı hedefliyoruz.”
Verilen hiç bir rakam reelde gerçek değil zaten bakan beye ne söylenirse onu söylüyor.Bursaray hat hızı 70 km dir üstüne çıkmaz zaten.Bursaray işletim hızı saatte 70 kilometre. 88 nasıl olacakmış?
Görükle etabı 5 yıldan önce bitmez seneye programa alsalar 2032 de açarlar bu yavaşlık sadece bursa söz konusu olunca var maaleesef tavuklarına kışt mı dedik acabaİşi beceremediler. Şimdi insan Görükle etabını düşünüyor? Bir depo sahası ve büyük bir bölümü yer altından gidecek hattı nasıl bitirirler acaba?
20 Adet sipariş edildi ama ne zaman teslim olacaklar belli değil vagonlar gelene kadar büyük ihtimal mekik seferler devam edecek.bu hat açılırsa hele bu kadar az vagon ve tren sayılırsa facia olur.Hastane açılışına kadar mutlaka ek tran ve vagon siparişi edilmeli
3 tane beton mikseri ile beton atılıyor.
Dün gece mi bilmiyorum ama çok yakın zamanda çekilmiş en son gittiğimde beton dökülen bölgede daha tavan demirlemesi başlmamıştı bile betonlanması demek yht istasyonuyla beraber 2 istasyonun daha kaba inşaatının bittiği anlamına geliyor çok iyi.bu video gerçekten dün geceye ait mi
26 Temmuz gecesi atılmış video o gün çekilmiş olabilir.bu video gerçekten dün geceye ait mi
Nasıl oluyor bu hurdalar hala iş görüyor mu ??
Uzun bir revizyondan geçmişler bence klima falan takılmış eskiden varmıydı hatırlamıyorum.Yeni vagonlar gelene kadar muhtacız bunlara zaten toplasan 4-5 tanesini revize etmişlerdir.Şimdilik iş görsünler yeter 3 km lik etapta çalışacaklar mekik olarak sorun çıkarmazlar diye düşünüyorum.Nasıl oluyor bu hurdalar hala iş görüyor mu ??
Amaç gösteriş zaten 14 yılda bitecek olan yht hattıyla beraber açacaklar çok önceden hastaneye gitmesi gerekiyordu halk yine madur.Ulaştırma Bakanlığı'nın son yaptığı açıklamayı baz alırsak Bursa YHT Gar açılmadan metro hattının tamamlanamayacağı kanısına vardım. Ancak Bursa YHT Gar tamamlanmadan hat tamamlanabilir ve işletmeye açılabilir. Bunun örnekleri de çok sayıda mevcut.