Trafik olacak mı yoksa komple trafiği lav mı edecekler bence 2.seçenekGörüklede oturan birisi olarak söylüyorum;
Bu metro inşası başladığı zaman görüklede dehşet bir trafik olacak demedi demeyin.
Trafik olacak mı yoksa komple trafiği lav mı edecekler bence 2.seçenekGörüklede oturan birisi olarak söylüyorum;
Bu metro inşası başladığı zaman görüklede dehşet bir trafik olacak demedi demeyin.
Her türlü alternatif yol tıkanacak o kesin.Trafik olacak mı yoksa komple trafiği lav mı edecekler bence 2.seçenek![]()
Biz bu haberleri çok dinledik. Artık laf değil icraat üretsinler.AYGM Bursa Uludağ Üniversitesi-Görükle Hafif Raylı Sistem Uzatma Hattı Yapımı için İhaleye Çıkacak
Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü (AYGM), Bursa "Uludağ Üniversitesi-Görükle Hafif Raylı Sistem Uzatma Hattı Yapımı" için ihale hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.
Yatırımlar Dergisi'nin aldığı bilgiye göre, söz konusu hafif raylı sistem uzatma hattının projeleri tamamlandı. Projenin Yatırım Programı'na alınması ve ihale hazırlık çalışmalarının tamamlanmasından sonra yapım işi ile ilgili ihale aşamasına gelinecek.
5,4 kilometrelik HRS uzatma hattı, Kestel-Uludağ Üniversite Hattının (31 km) uzatması niteliğinde olacak. Hattın uzatma kısmının da faaliyete geçmesi ile Kestel-Uludağ Üniversitesi-Görükle Hattının toplam uzunluğu 36,4 kilometreye çıkacak. Hat toplam 33 istasyonda hizmet verecek.
Uzatma hattında maksimum hız 80 km/sa olarak belirlendi. Uzatma hattının tahmini işletme hızı 55,07 km/sa, dolaşım süresi 5,88 dakika olarak hesaplandı.
Proje kapsamında Uludağ Üniversitesi istasyonu ve Görükle 1 istasyonu arasında kalan 1,2 kilometrelik kısım hemzemin, geri kalan 4,2 kilometrelik kısım yeraltı olacak şekilde tasarlandı. Görükle 1 ve 2 istasyonları aç kapa tekniği ile inşa edilecek. İstasyon alanları yeraltında olacak şekilde planlandı. İstasyon derinlikleri ise 20 metre olacak. Görükle 3 istasyonu ise yerin 45 metre derinliğinde tesis edilecek ve NATM tipi delme ve aç-kapa yöntemiyle inşa edilecek.
Yatırımlar Dergisi
Klavye delikanlıları derken? TBM kullanmaları Görükle için daha iyi olacaktır, kısa mesafede değişken kot farkları var demiştim. Delikanlılık yaptığımı düşünmüyorumBen çok bilen 2 arkadaşı piste alıcam şimdi konuşsunlar bakalım klavye delikanlıları @Emirhan Sevdalı @mustafag![]()
![]()
Tbm bursa için çok uzak ihtimal maalesef daha öncede konuşmuştuk zaten temel atılmadan evvel gelip ölçüm yapılmıştı delikler açılmıştı tbm kullanacak olsalar bunları yapmazlardıKlavye delikanlıları derken? TBM kullanmaları Görükle için daha iyi olacaktır, kısa mesafede değişken kot farkları var demiştim. Delikanlılık yaptığımı düşünmüyorum
Buski'nin oradan Anafartalar Caddesinden geçmeyecek miydi hat?Valla ben ankaranın o fotoğrafı görünce dedim atayım malum oldu bana demekki
Benim anladığım buski sonrası tepe başlıyor ordan itibaren natm tekniğine geçip tüneli D200 ün altından direk kurtuluşa bağlayacaklar durakta kurtuluştaki caminin yanında olacak yeni aktarma merkezide orası olacak.
Ekli dosyayı görüntüle 55237
Zaten başka ne olucaktı? Görükleden sonra basköy yönüne gidecek inşaat tbm gözüküyor ama yine açkapa yapacaklar fakat tepe olduğu için yapmayabilirlerde bilmiyorum
Hasköy derken görükleden kurtuluşa NATM del patlat yöntemiyle gidecekler işteZaten başka ne olucaktı? Görükleden sonra hasköy yönüne gidecek inşaat tbm gözüküyor ama yine açkapa yapacaklar fakat tepe olduğu için yapmayabilirlerde bilmiyorum
Laf etti bal kabağı işteHasköy derken görükleden kurtuluşa NATM del patlat yöntemiyle gidecekler işte
Hasköy dediğim yanlış yazdım başköy uzatmasıHasköy derken görükleden kurtuluşa NATM del patlat yöntemiyle gidecekler işte
O uzatma olmayacak aklınızdan çıkarınHasköy dediğim yanlış yazdım başköy uzatması
Adam ihaleye çıkılıyor diyor sen trio diyon hala hey AllahBaşköy uzatması hayalini kuran anca başını alır.
Yani uzatma en fazla Trio'ya kadar yapılır![]()
Adam ihaleye çıkılıyor diyor sen trio diyon hala hey Allah
Bu şuanın projesi değilki zaten 2023 yılında temeli atılmış bir proje sen istediğini söyle balkana bursarayı getireceğizBu haberden sonra Uludağ Üniversitesi - Balkan arası metrobüs yapmazlarsa öpüp başınıza koyun