Haberi çıkardı. Acaba yine laf canbazlığı mı yapıldı.İhaleler sonuçlanmıştır.Haber yapmadılar sadece belkide imzalar beklemiyordur.
Haberi çıkardı. Acaba yine laf canbazlığı mı yapıldı.İhaleler sonuçlanmıştır.Haber yapmadılar sadece belkide imzalar beklemiyordur.
Zannetmem teklif veren sirket sayısı bile açıklandı zaten bakanlık istiyor projeleri belediyelik bir durum yok ben yapacam diyor.Haberi çıkardı. Acaba yine laf canbazlığı mı yapıldı.
Siyasetçilerin lafa gelince yapıp bitirmediği iş yok. İş icraata gelince maalesef öyle olmuyor.Zannetmem teklif veren sirket sayısı bile açıklandı zaten bakanlık istiyor projeleri belediyelik bir durum yok ben yapacam diyor.
Onu 15 ocakta cumhurbaşkanlığı yatırım programı açıklandığında göreceğiz.18 kasımda çalı-demirtaş ve görükle raylı sistem hatları yatırım proğramına alınacaktı. Alındı mı acaba yatırım proğramına.
18 kasımda çalı-demirtaş ve görükle raylı sistem hatları yatırım proğramına alınacaktı. Alındı mı acaba yatırım proğramına.
Mesela görükle için tam uyumlu aslında üniversitede peronu bile hazır üniversite-görükle-balkan-kızılcıklı hattı valla tadından yenmez.Yeni yapılacak bursaray depo sahasının yanından geçip ufak bir tünelle trio önüne bağlanacak ordan balkan göçmen konutlarına ordanda naim süleymanoğlu bulvarına bağlanıp kızılcıklıdan ring yaparak tekrar aynı güzergahtan devam edecek tüm 1 t türevleri kaldırılabilir o zaman al sana toplu taşıma ulaşımı.
18 kasımda belli olacaktı diye biliyordum. Hatta forumda da 18 kasım tarihi telaffuz edilmişti.Onu 15 ocakta cumhurbaşkanlığı yatırım programı açıklandığında göreceğiz.
Yatırım programına alınmış olsa bile açıklama ve kamuoyuna bildirim 15 ocakta o zaman kadar biri derse programa alındı anlarız ama hiç sanmıyorum.18 kasımda belli olacaktı diye biliyordum. Hatta forumda da 18 kasım tarihi telaffuz edilmişti.
Kaynak: olay.com.trÜçevler-Terminal Hattı Projesi’nde ise tamamı yer altından ilerleyecek hattın ulaşım ve fizibilite etütleri tamamlanmış olup, sondaj, altyapı ve proje çalışmaları Bakanlık ile koordineli bir şekilde devam etmektedir. Bu hat 13.5 kilometre uzunluğunda olup 9 adet istasyona sahip olacak.
Kaynak: olay.com.tr
Buradan anlayacağımız üzere proje Terminal'de son bulacak. DOSAB ve Demirtaş bağlantısı ilerleyen süreçte tahminen tramvay şeklinde olacak ya da hiç olmayacak. Tamamı yer altından gidecek tek hat olacak sanırım. Bu hattın depo ve bakım atölyesi nerede olacak acaba?
T2 depodan bağımsız bir yer olması lazım. Ancak bu depo sahasının yanında ki arazileri kamulaştırma yaparlarsa o zaman olabilir. Terminal ve katı atık tesisinin arkası komple boşTerminal T2 depoyu büyüterek yapabilirler mi acaba?
Bu hattın ben şehirhastanesi-üçevler bağlantısı olacağını düşünüyorum ve depo sahası olmayacak bence bursaray şekilnde entegre olacak.Buradan anlayacağımız üzere proje Terminal'de son bulacak. DOSAB ve Demirtaş bağlantısı ilerleyen süreçte tahminen tramvay şeklinde olacak ya da hiç olmayacak. Tamamı yer altından gidecek tek hat olacak sanırım. Bu hattın depo ve bakım atölyesi nerede olacak acaba?
Money bitiyor13,5 kmlik bir yapıyı yer altından inşaa ediyorsun da mesela Demirtaş'a gelince elini kolunu ne bağlamış oluyor? DOSAB içinden tramvayı götürmekte kolay değil
Daha inşa edilen bir şey yok. Her şey kağıt üzerinde.13,5 kmlik bir yapıyı yer altından inşaa ediyorsun da mesela Demirtaş'a gelince elini kolunu ne bağlamış oluyor? DOSAB içinden tramvayı götürmekte kolay değil
Yapılırsa bursa için büyük bir olay olur.Daha inşa edilen bir şey yok. Her şey kağıt üzerinde.
Money bitiyor![]()
Daha inşa edilen bir şey yok. Her şey kağıt üzerinde.
Olay inşaatın başlaması veya para değil. Planlara metro değil de tramvay olarak işlenmesi problem buradaMoney bitiyor![]()
Neden merkeze gitmek için T2 den hiç inmeden gidecekler işte nilüfere gitmek isteyende terminalde aktarma yapacak.Sanki bakanlık yapacakta bizde konuşuyoz.Olay inşaatın başlaması veya para değil. Planlara metro değil de tramvay olarak işlenmesi problem burada