Emirhan Sevdalı
WT Kullanıcı
Geldi altyapısını siemensin yaptığı bozankayacı@deger16 gel beni yalnız bırakma![]()
geldimmmmmmm@deger16 gel beni yalnız bırakma![]()
Bizim vagonların görselleri hala ortada yokmüzige bak be Kral geliyor![]()
açın sesi ve gurur duyun
Normal adamlar siparişleri yetiştiremiyorlarBizim vagonların görselleri hala ortada yok
Bizim vagonları görsekte gururumuz 2 kata çıksa keşkeNormal adamlar siparişleri yetiştiremiyorlar
öyle yoğunlar yani gurur duymaya devam![]()
![]()
Güzel bir tasarım yapsınlar zaten bursa büyükşehirin ihalesinide bütük ihtimalle bozankaya alacak 40 vagon en iyi şekilde gelsin.Gerçi hafif raylı sistem alınacak bi sekilde üstesinden gelirler bence![]()
Güzel bir tasarım yapsınlar zaten bursa büyükşehirin ihalesinide bütük ihtimalle bozankaya alacak 40 vagon en iyi şekilde gelsin.
Bozankayanin kataloğunda hafif metro araclari yok ki ama nasıl Bursa'ya araç vericekGüzel bir tasarım yapsınlar zaten bursa büyükşehirin ihalesinide bütük ihtimalle bozankaya alacak 40 vagon en iyi şekilde gelsin.
Bizde bozankaya ihaleyi aldığından beri onu söylüyoruz hafif metro aracı yok bize özel yapacaklar ilkkez hee bu vagonlar tramvaya göre daha kolay üretilen vagonlar zorlanacaklarını sanmıyorum ama yepyeni bir model olacak ve sadece bursada olacak.ozankayanin kataloğunda hafif metro araclari yok ki ama nasıl Bursa'ya araç vericek
Alttaki ekteki araç var hafif metroya benzeyen ama tam çözemedim Bursadaki sisteme uyar mı![]()
Yani ama onun içinde bi ARGE süreci vs gerekiyor...Bizde bozankaya ihaleyi aldığından beri onu söylüyoruz hafif metro aracı yok bize özel yapacaklar ilkkez hee bu vagonlar tramvaya göre daha kolay üretilen vagonlar zorlanacaklarını sanmıyorum ama yepyeni bir model olacak ve sadece bursada olacak.
Aldı ya ihaleyi bakanlıktan 20 araç üretecek zaten büyükşehir ihalesinide alır yerliye %15 indirim var çünküYani ama onun içinde bi ARGE süreci vs gerekiyor...
Teslim tarihi çok uzun olur ihaleye girmezler bence.
Hee o zaman kolay gelsin yolları uzun...Aldı ya ihaleyi bakanlıktan 20 araç üretecek zaten büyükşehir ihalesinide alır yerliye %15 indirim var çünkü