Bursaray'a Alınacak Yeni Hrs Vagonları Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@deger16 gel beni yalnız bırakma 😂
geldimmmmmmm

Bozankaya’nın Yetkinlikleri ve Yükselişi 🎯 👑👑👑👑👑

Bozankaya'nın son yıllardaki başarısı, onu küresel bir oyuncu haline getirmiştir:

• Maliyet Avantajı ve Yerlilik: Bozankaya, özellikle Avrupa'daki (Romanya gibi) tramvay ihalelerinde, dev rakiplerine karşı fiyat ve teslimat hızı avantajıyla ihaleler kazanmaktadır.
  • Ar-Ge ve İnovasyon: Bataryalı tramvay teknolojisi ile Avrupa'da "Yılın İnovatif Şirketi" ödülünü alması, firmanın sadece bir "üretici" değil, aynı zamanda bir "teknoloji geliştirici" olduğunu kanıtlamıştır.
  • Üretim Kapasitesi: Ankara'daki 100.000 metrekarelik üretim merkezi, dünyadaki en modern raylı sistem tesislerinden biridir.

ozankayanin kataloğunda hafif metro araclari yok ki ama nasıl Bursa'ya araç vericek🤔

Alttaki ekteki araç var hafif metroya benzeyen ama tam çözemedim Bursadaki sisteme uyar mı😑
Bizde bozankaya ihaleyi aldığından beri onu söylüyoruz hafif metro aracı yok bize özel yapacaklar ilkkez hee bu vagonlar tramvaya göre daha kolay üretilen vagonlar zorlanacaklarını sanmıyorum ama yepyeni bir model olacak ve sadece bursada olacak.

Bizde bozankaya ihaleyi aldığından beri onu söylüyoruz hafif metro aracı yok bize özel yapacaklar ilkkez hee bu vagonlar tramvaya göre daha kolay üretilen vagonlar zorlanacaklarını sanmıyorum ama yepyeni bir model olacak ve sadece bursada olacak.
Yani ama onun içinde bi ARGE süreci vs gerekiyor...
Teslim tarihi çok uzun olur ihaleye girmezler bence.

Başka bi Türkiye de fabrikası olan şirketten alınsa daha mantıklı ...

Geri