Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Burulaş - Bursa Ulaşım Toplu Taşıma İşletmeciliğinden Haberler
1G ve 2G olacağını sanmıyorum çünkü 1G halihazırda Güzelyalı - Organize Sanayi minibüslerinin resmi hat kodu. Araç üzerinde bu kod kullanılmasa bile UKOME gibi resmi işlerde 1G kodu kullanılıyor. Bunun yerine GR1 GR2 gibi hat kodu olabileceğini düşünüyorum.
Bu arada bir müjde daha vereyim. Görükle minibüslerine ait sıfır iki Karsan Atak, Esnaf Sarayı'nın otoparkında bekletiliyor
İlla ki varyantlarla hat sayısı çoğalacak ama Atak'lar ne için kullanılacak merak ediyorum. Sanırım minibüsçülerin Karsan Atak alması detayı gözünden kaçmış
1G ve 2G olacağını sanmıyorum çünkü 1G halihazırda Güzelyalı - Organize Sanayi minibüslerinin resmi hat kodu. Araç üzerinde bu kod kullanılmasa bile UKOME gibi resmi işlerde 1G kodu kullanılıyor. Bunun yerine GR1 GR2 gibi hat kodu olabileceğini düşünüyorum.
Bu arada bir müjde daha vereyim. Görükle minibüslerine ait sıfır iki Karsan Atak, Esnaf Sarayı'nın otoparkında bekletiliyor
bence r ring kodlu hatlar açılabilir ya da mr
35c kodu r1
d12 serisi r5a b c d f g gibi gidebilir
görükle içi de öyle gidebilir r9 r9a b c d f g
çünkü eskiden 4 kodu o bölgenin koduydu ama saçmaladılar bir tane 4 kodlu hat kestelde diğeri merkezde diğeri de görüllede
2 kodlu hattın teki 2g gürsu
2gm güzelyalı
2k kestel
2u üniversite
gibi ilerliyor bu yüzden görükle içi ve diğer metro beslemeleri için r kodlu hatlar açılmalı metro besleme hatlarının hepsi r kodlu olmalı
"Karta dönmeyen minibüsler J9, J10'lar" derken J9 ve J10 sahiplerinin dönüşüme katılmadığı algılanmasın. Araç sahipleri dönüşüme J9 ve J10 ile katılmıyor. Misal Polis Okulu'nun 0213 J9 Premier'i dönüşüm sonucunda Peugeot Boxer ile hizmet vermeye devam ediyor.
Dönüşüme ilişkin ayrıntıları öğrenmek gerek. Acaba dönüşüme girecek plakalarda Jest ve diğer modeller durumu neye göre belirleniyor. Misal, "duraktaki araçların en az yüzde ...'i Jest olacak" gibi bir koşul mu var. Ertuğrulgazi - Polis Okulu ile başlayan, Görükle ile devam eden araç model istisnasından dönüşüme girmiş Çirişhane, Gürsu ve Kestel durakları yararlanabilecek mi... Güzergahı bol yokuşlu Sinandede durağında araç değişiklikleri var ama yeni alınan araçlar Transit, Sprinter vb. araçlar.
bence r ring kodlu hatlar açılabilir ya da mr
35c kodu r1
d12 serisi r5a b c d f g gibi gidebilir
görükle içi de öyle gidebilir r9 r9a b c d f g
çünkü eskiden 4 kodu o bölgenin koduydu ama saçmaladılar bir tane 4 kodlu hat kestelde diğeri merkezde diğeri de görüllede
2 kodlu hattın teki 2g gürsu
2gm güzelyalı
2k kestel
2u üniversite
gibi ilerliyor bu yüzden görükle içi ve diğer metro beslemeleri için r kodlu hatlar açılmalı metro besleme hatlarının hepsi r kodlu olmalı
Hat kodları ve hat kodu düzeni inan bu sürecin çok küçük bir parçası. Önemli olan sistemin oturması ve sağlıklı işletilmesi. Açıkçası bunlar düzgün olmadığı sürece hattın kodu 35G olmuş R1 olmuş hiçbir anlamı yok. Görükle Taşımacılık Kooperatifi maddi durum bakımından güçlü. Diğer tüm duraklardan farklı olarak Mudanya, Kestel ve Gürsu gibi kooperatif kimliğiyle faaliyetteler. Bu da birçok avantajı birlikte getirir. Dönüşüm sürecini güzel geçireceklerdir...
Ek bir bilgi: İki araç ile faaliyet gösteren ve dönüşüm kararı çıkan Tahtalı durağı, Görükle durağına geçerek faaliyet gösterecek.
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin kent ulaşımını daha modern, çevreci ve erişilebilir hale getirme hedefiyle çalışmalarını sürdüren ulaşım şirketi BURULAŞ, 27. kuruluş yıl dönümünü kutluyor. Ulaşım filosunu gençleştirdiklerini ve daha konforlu hale getirdiklerini söyleyen Başkan Mustafa Bozbey, “BURULAŞ olarak Bursa’mızın deniz ulaşımında yeni bir sayfa açıyoruz. 2 adet kruvaziyer gemi alarak kentimizin deniz ticareti ve turizmine güç katıyoruz” dedi.
Bursalıların konforlu ve güvenli ulaşımı için hizmet veren Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURULAŞ, kuruluşunun 27’nci yıl dönümünü kutluyor. BURULAŞ Ana Bina RS Bakım Atölyesi’nde düzenlenen törene, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in yanı sıra Büyükşehir Belediyesi’nin önceki dönem başkanları Erdem Saker ve Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Ergül Halisçelik, Genel Sekreter Yardımcıları, BURULAŞ Genel Müdürü Fahrettin Beşli, siyasi partilerin temsilcileri, meslek odalarının ve sivil toplum kuruluşların temsilcileri ile belediye personeli katıldı. Program, BURULAŞ’ın 27 yıllık sürecini anlatan film gösterimiyle başladı. Şirketin emektar çalışanlarının da söz alarak duygularını dile getirdiği etkinlikte, BURULAŞ’ın hizmetleri de kısa videoyla anlatıldı.
“Birçok projeyi yaşama geçirmeye başladık”
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kuruluşunun 27. yıl dönümü kutlanan BURULAŞ’ta Erdem Saker’in, Erdoğan Bilenser’in, Hikmet Şahin’in, Recep Altepe’nin ve Alinur Aktaş’ın katkıları bulunduğunu söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin çok güçlü bir aile olduğunu belirten Başkan Mustafa Bozbey, her zaman Bursalıları mutlu edebilmeyi, Bursalıları bir yerden bir yere güvenli ve rahat bir şekilde ulaştırabilmeyi amaçladıklarını ifade etti. Bu doğrultuda gece gündüz demeden 24 saat 365 gün boyunca BURULAŞ ailesinin çalıştığını anlatan Başkan Bozbey, “Çalışma arkadaşlarımızın tümüne, özel halk otobüslerinin yönetim ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. BURULAŞ, bir ulaşım şirketi olmanın ötesinde kentimizin büyümesine, modernleşmesine katkı sağlayan bir yapıdır. Ulaşım, kentlerin can damarlarından biridir. Eğer burada bir aksaklık olursa herkesin yaşamı etkilenir. Bu sebeple BURULAŞ’ın sistemli çalışması, sürekli gelişime açık olması gerektiğini biliyoruz. Bizler de bu farkındalıkla proje üretmeye devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren daha önce yapılan çalışmaların üzerine bir şeyler koyma çabasıyla birçok projeyi yaşama geçirmeye başladık” diye konuştu.
“2 adet kruvaziyer gemi ile deniz ticareti ve turizmi güçlenecek”
Hem filoyu gençleştirdiklerini hem de toplu ulaşım sistemini daha konforlu ve erişilebilir bir hale getirdiklerini dile getiren Başkan Bozbey, yeni alınacak 10 adet körüklü otobüs, 2 adet çift katlı otobüs ve 3 adet elektrikli otobüsle ulaşım ağına güç katacaklarını söyledi. Bursa’daki ulaşım sorununu en aza indirmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Bozbey, “20 adet 8 metrelik otobüsümüzle şehir içi trafiği rahatlatmayı hedefliyoruz. Bunun yanında Üçevler Batı Otobüs Garajı ve Eski Batı Garajı gibi projelerle, bu hedeflerimizi daha da ileriye taşıyacağız. Ulaşımın sürdürülebilir ve çevreci olması önceliklerimiz arasındadır. Bunun için elektrikli otobüsleri filomuza katıyor, karbon salınımını azaltarak geleceğe daha temiz bir Bursa bırakmak için çalışıyoruz. BURULAŞ olarak Bursa’mızın deniz ulaşımında yeni bir sayfa açıyoruz. 2 adet kruvaziyer gemi alarak körfez içi ulaşımı başlatıyoruz. Bu girişim, Bursa’nın ekonomik gücünü de artıracaktır. Hedefimiz, Uludağ’dan çıkan birinin aktarmayla İstanbul’a kadar gidebileceği bir güzergahı oluşturmaktır” dedi.
“Hem doğayı koruyor hem de ulaşım maliyetlerini azaltıyoruz”
Kentte yaşayan her bireyin ulaşım hakkını gözettiklerini vurgulayan Başkan Bozbey, özellikle özel gereksinimli bireylerin ulaşımda karşılaştıkları zorluklara karşı çözümler geliştirdiklerini anlattı. Şoförlere güvenli sürüş eğitimleri verildiğini, işaret dili eğitimleriyle iletişim engellerini ortadan kaldırdıklarını dile getiren Başkan Bozbey, yaz-kış iklimlendirme sistemlerini geliştirerek, herkes için daha konforlu bir yolculuk deneyimi sunduklarını belirtti. Daha temiz bir çevre için Bursaray İşletme ve Bakım Hizmetleri Merkezi’ne güneş enerji santrali de kurduklarını hatırlatan Başkan Bozbey, “1375 kilovat gücünde ve yıllık 1.5 milyon kilovat saat enerji üretimi hedefleyen bu santral, BURULAŞ’ın çevreci ve sürdürülebilir bir gelecek vizyonuna olan bağlılığını ortaya koymaktadır. Bu projeyle hem doğayı koruyor hem de ulaşım maliyetlerini azaltarak sürdürülebilir bir finansal yapı oluşturuyoruz. Biliyoruz ki Bursa’mızın geleceği yeşil ve temiz enerjide yatmaktadır. Kentimizin ulaşım altyapısını güçlendirirken finansal dengeleri de gözetiyoruz. 1.5 milyar TL’lik vergi ve SGK borcunu yapılandırarak bugüne kadar BURULAŞ’ın 450 milyon TL’sini borç olarak ödemiş bulunuyoruz. Borcumuzu azaltarak süreci yürütüyoruz” diye konuştu.
“Çalı-Demirtaş hattındaki çalışmamız başladı”
BURULAŞ’ın sadece bugünün değil geleceğin de ulaşımını planlayan bir kurum olduğunu ifade eden Başkan Bozbey, “Şimdiye kadar attığımız adımlar yalnızca bir başlangıçtır. Önümüzdeki yıllarda, elektrikli araç sayımızı artıracak, raylı sistemlerimizi geliştireceğiz. Özellikle Çalı-Demirtaş hattındaki çalışmamız başladı. Proje çalışmalarına başlıyoruz. Tramvayla ilgili projelerimiz var. Elbette bunlar da yetmeyecektir. Ulaşım, trafikle birlikte önemli bir sorun olarak karşımızda. Biz ulaşımı kolaylaştırdığımızda, toplu ulaşımı kullanmayı yaygınlaştırdığımızda trafik de rahatlayacaktır. Kentte okul ve fabrika servislerinin yoğun olduğunu biliyoruz. Trafik sıkışıklığının önemli kısmının buradan geldiğinin farkındayız. Bu konularda bundan sonra atacağımız adımlarda kullanıcıların da bizlerle birlikte hareket etmesini bekliyoruz. BURULAŞ’ın 27. yılını kutlarken, aslında Bursa’mızın geleceğine dair duyduğumuz heyecanı paylaşıyoruz. Bu yolculukta emeği geçen, gece gündüz çalışan tüm BURULAŞ çalışanlarına, teknik ekibimize, şoförlerimize, yöneticilerimize ve en önemlisi bizlere güvenen değerli Bursalılara teşekkür ediyorum” dedi.
Geçmiş dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Erdem Saker, BURULAŞ’ın ve Bursaray’ın kuruluş dönemlerinde ortaya koydukları planlamalardan ve örnek aldıkları sistemlerden bahsetti. Bursaray’a dik otobüs hatları oluşturulmasını, aktarmalı seyahate insanların özendirilmesini tavsiye eden Saker, BURULAŞ ailesinin 365 gün 24 saat Bursalılara hizmet ettiğini dile getirerek BURULAŞ’ın 27. kuruluş yıl dönümünü kutladı.
Geçmiş dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’da oluşturulan güzel tablodan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e ve Genel Müdür Fahrettin Beşli’ye teşekkür etti. Bursa’nın en önemli kuruluşlarından birisinin de BURULAŞ olduğunu anlatan Altepe, kuruluştan bu yana gelişmeleri hep beraber yaşadıklarını, bu yüzden de büyük heyecan duyduğunu söyledi. İnsanların mutlu olması için çalışmanın güzel bir duygu olduğunu ifade eden Altepe, bu zamana kadar emek veren herkese teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
BURULAŞ Genel Müdürü Fahrettin Beşli, 27 yıl önce Bursa’daki dolmuş, minibüs ve otobüsten oluşan toplu taşımacılığın daha yüksek kapasiteye, daha nitelikli, güvenli ve verimli bir seviyeye taşınması amacıyla BURULAŞ’ın kurulduğunu anlattı. Kuruluşundan 4 yıl sonra Bursaray’ın 17 kilometre hat üzerinde 17 istasyonda 48 araçla hizmete başladığını söyleyen Beşli;“Bursaray’ın 40 kilometre hat üzerinde 40 istasyonda 138’i tren, 23’ü tramvay olmak üzere toplam 161 araçla hizmet verdiğini, BURULAŞ’ın 27 yılın sonunda toplamda 1954 araçla yılda 330 milyon yolcu taşıdığını belirtti.
Konuşmaların ardından BURULAŞ çalışanlarının oluşturduğu koro tarafından mini konser verildi. Program, Başkan Mustafa Bozbey ve beraberindekilerin katılımıyla 27. yıl pastasının kesilmesiyle sona erdi.
yerli güleryüz bile elektrikli araç üretirken bunların gidip taaa çinden elektrikli otobüs getirmesi saçmalığın daniskası olmuş
karsanın fabrikası burulaşa kaç dk mesafede olmasına rağmen sorun çıkabiliyorken fabrikası çinde olan fabrikayı düşünemiyorum
Evet burda birleştiriliyor yerli üretim sayılır.Yanlız tasarım çok iyi sabah baka kaldım dedim nerde bizde o şans biz bmc ye mahkumuz sonra burulaştan haber geldi gerçekten çok iyi araba.
Evet burda birleştiriliyor yerli üretim sayılır.Yanlız tasarım çok iyi sabah baka kaldım dedim nerde bizde o şans biz bmc ye mahkumuz sonra burulaştan haber geldi geröekten çok iyi araba.
Otobüsü daha test etmeden yargılamayalım bmc bundan çok daha kötü bir otobüs bence temsa vs bu arabalar dağıldı gitti onlardan kötü olduğunu hiç zannetmiyorum bir test edilsin alınıp alınmayacağına burulaş karar verecek zaten.
Otobüsü daha test etmeden yargılamayalım bmc bundan çok daha kötü bir otobüs bence temsa vs bu arabalar dağıldı gitti onlardan kötü olduğunu hiç zannetmiyorum bir test edilsin alınıp alınmayacağına burulaş karar verecek zaten.
bmc den kötüsü bmcdir temsa bile gideri var ama bmc nin yok
çin malına karşı olmamın sebebi ithal olması ve yedek parçasının bununmaması ve uzakdoğuya göre tasarlanmış araçlar oluyorlar çin araçları
Skywell'i elektrikli otomobilden tanıyoruz, hatta BYD'nin Çin'de elektrikli otobüsleri mevcut. Mesela ben Burulaş'tan elektrikli otobüs konusunda öncelikli olarak Güleryüz'den ve Bozankaya'dan test aracı istemesini beklerdim.
Ramazan Ayı Kişiselleştirme Ofisleri Çalışma Saatleri
Değerli Yolcularımız, 03.03.2025 tarihi itibari ile Ramazan Ayı boyunca Kişiselleştirme Ofisleri çalışma saatlerimiz aşağıda belirtilmiştir.
Şehreküstü Kişiselleştirme Ofisi
Hafta içi: 07:30 – 17:45 (Kesintisiz hizmet verilmektedir.) Cumartesi: 10:00 – 15:30 (Kesintisiz hizmet verilmektedir.) Pazar: Hizmet verilmemektedir.
Kişiselleştirme Ofisleri (Acemler, Arabayatağı, Hamitler, Üniversite )
Hafta içi: 08:00 – 16:45 ( Kesintisiz hizmet verilmektedir.) Cumartesi – Pazar: Hizmet verilmemektedir.
İlçelerde Mevcut Seyahat Kartları Ofisleri (Terminal, Gemlik, Mustafakemalpaşa, Karacabey )
Hafta içi: 08:00 – 12:30 / 13:30 – 16:45 Cumartesi – Pazar: Hizmet verilmemektedir.
43D yıllardır Burulaş'ta Efe abi. Yanlış hatırlamıyorsam 2019 yılında Burulaş'a devredildi. Hatta Özel Halk Otobüsleri hattı Burulaş'a devretmeden önce Jest çalıştırıyordu.
Bir hafta önce Burulaş otobüslerinde başlayan ve kademeli olarak raylı sistemler, özel halk otobüsleri ve sarı minibüslerde yapılan validatör güncellemesi ile birlikte;
Artık araçlarda Troy logolu banka ve kredi kartları geçmeye başladı. Boykot nedeniyle rağbeti artan Troy logolu kartlarla toplu taşımada ödeme yapılamaması konusunda çok şikayet vardı. Böylece çözülmüş oldu.
Bu güncelleme sonucu validatörlerde bir hızlanma da gördüm. Kredi kartları dahi hızlı okuyor artık.
Bir hafta önce Burulaş otobüslerinde başlayan ve kademeli olarak raylı sistemler, özel halk otobüsleri ve sarı minibüslerde yapılan validatör güncellemesi ile birlikte;
Artık araçlarda Troy logolu banka ve kredi kartları geçmeye başladı. Boykot nedeniyle rağbeti artan Troy logolu kartlarla toplu taşımada ödeme yapılamaması konusunda çok şikayet vardı. Böylece çözülmüş oldu.
Bu güncelleme sonucu validatörlerde bir hızlanma da gördüm. Kredi kartları dahi hızlı okuyor artık.