Emirhan Sevdalı
WT Yönetici
6E'de 16 M 10239 / 2739 Karsan Jest çalışıyor 

6A Hattına Burulaş takviyesi alırlar ama 6E hattınada sokturup ağızlara laf vermeyelim diye düşünürler6E'de 16 M 10239 / 2739 Karsan Jest çalışıyor![]()
BVH 34, D7A hattında.
Bu hatta üstelik kapesite olarak diğerlerine nazaran yüksek kapesiteli olan Doruk 190LE araçları koyuluyor.Okullar da kapalı niye 12 metre vermişler ki koysunlar Jest.
Bu hatta üstelik kapesite olarak diğerlerine nazaran yüksek kapesiteli olan Doruk 190LE araçları koyuluyor.
Bana kalırsa şuan 30 dakikada bir 2 yönden'de aynı saatlerde kalkış yapan 2 adet jest ile bu hat rahat yürütülür.
D7A Hattının zaten sırf Uludağ Caddesindeki Toki'ler için açık tutulduğunu düşünüyorum. Oralara otobüs olmamasından yakınıyor zaten bölge halkı :/
Ben insanların can ve mal güvenliği için mümkün mertebe Karapınar durağına bulaştırılmamaları gerektiğini düşünüyorumŞu hattı Kestel durağına devredip Karapınar minibüsçüleri ile Kestel minibüsçülerini kapıştırmamız yok mu?
6A Hattına Burulaş takviyesi alırlar ama 6E hattınada sokturup ağızlara laf vermeyelim diye düşünürler![]()
6/E ye jest varken her durakta 1 kisi binse yolun yarısındam sonra yolcu alamaz bu araç planlamasıyla öho gurubu biryere varamaz bendem söylemesiBaşka bir başlıkta @Efe16 abi yine Bursa'daki Jest'lere sitem ediyordu ondan özellikle 6E'deki Jest'in çalıştığı bilgisini paylaştım
Nabayım H1'e körüklü girince H1'de falanca körüklü otobüs çalışıyor diye mesaj mı paylaşayım?