Karsan e-ATA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emirhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Avrupa Birliği desteğiyle elektrikli otobüs alınan kaçıncı şehir ya bu?

Bu işte bir bit yeniği aramalı mıyım sizce?
Arama, normal bir şekilde Avrupa'nın ayırdığı bir fon. Dizel araçlar için kredi zor bulunuyor iş elektrikliye gelince AB fonları devreye girip kolay krediye ulaşılıyor.

Arama, normal bir şekilde Avrupa'nın ayırdığı bir fon. Dizel araçlar için kredi zor bulunuyor iş elektrikliye gelince AB fonları devreye girip kolay krediye ulaşılıyor.

O zaman çok iyi. Belediyelerin araç teminini kolaylaştıracak bir durum oluyor. Sonuçta hizmetin bir şekilde sunulması gerekiyor. Alınamayan dizel otobüstense alınabilen elektrikli otobüs daha mantıklı tabii.

O zaman çok iyi. Belediyelerin araç teminini kolaylaştıracak bir durum oluyor. Sonuçta hizmetin bir şekilde sunulması gerekiyor. Alınamayan dizel otobüstense alınabilen elektrikli otobüs daha mantıklı tabii.
Mesela şuan hangi elektrikli otobüs 31/A hattına dayanabilir, kaç tür atabilir?

Benim şahsi düşüncem pantograflı otobüslerin daha iyi iş göreceği hele bir de ultra hızlı şarj ediyorsa mükemmel

Benim şahsi düşüncem pantograflı otobüslerin daha iyi iş göreceği hele bir de ultra hızlı şarj ediyorsa mükemmel

Pantograflı elektrikli otobüsleri de gireceği sürekli şarj döngüsünden dolayı sağlıklı bulmadım. Troleybüs daha iyi sanki.

Burulaş bünyesindeki 4 adet E-Ata bu yüzden dur kalkın çok olmadığı, 31A kadar fazla uzun olmayan hatlarda kullanılıyor.

H4, 38, H1, 1M, F1, 2U gibi...

Her yere tel döşemek ayrı bir iş ve olmaz. Daha yolun başındayız bu elektrikli otobüs konusunda, daha çok yol kat edilecek

Elbette, ancak ana arter kullanan belli başlı hatlar troleybüs olarak işletilse iyi olur kanaatindeyim. Bursa örneğinden devam edersek 93 ilk önerebileceğim hat. Ardından 35R, 1M... Hatta @Efe16 abi ile Mudanya Hızlı Otobüs projesinin troleybüs olarak gerçekleştirilmesini de konuşmuştuk. Zira dizel otobüsler, özellikle BMC Procity 18, Mudanya rampasında epey zorlanacaktır.

Mudanya Hızlı Otobüs projesinin troleybüs olarak gerçekleştirilmesini de konuşmuştuk. Zira dizel otobüsler, özellikle BMC Procity 18, Mudanya rampasında epey zorlanacaktır.
Zorlanmasını vs geçtim AB fonlarından istediğin gibi kredi alabilirsin. Malatya'da ki sistem uygulanabilir. Tabi yine araçların tırmanma yüzdesine bakmak lazım

Yola manyetik vericiler döşemek lazım o şekilde bataryalar hiç bitmeyecek tabi bunu bizim ülkede uygulamak imkansız :D

Geri