M13 - Yenidoğan - Söğütlüçeşme Metro Hattı

Şantiyedeki kazı gerekli derinliğe ulaşmadan bu makineyi neden monte ediyorlar anlamış değilim tbm'i bütün halde indiremezler sonuçta

Kazı devam etmedikçe çalışmalar başlamış demek için erken fakat fotoğrafta yeni strut boruların geldiği görülüyor buda kazıların yakında devam edeceğini gösteriyor

Ancak diğer istasyonlarda belirgin bir hareket yok aydınlarda arsadaki otlar biçilip yerine çakıl serilmişti fakat bundan başka gelişme olmadı

Tüm istasyonlar şaft kazısı için hazır vaziyette kapanan şaftların yeniden açılma haberleri yakında gelebilir

Şantiyedeki kazı gerekli derinliğe ulaşmadan bu makineyi neden monte ediyorlar anlamış değilim tbm'i bütün halde indiremezler sonuçta

Kazı devam etmedikçe çalışmalar başlamış demek için erken fakat fotoğrafta yeni strut boruların geldiği görülüyor buda kazıların yakında devam edeceğini gösteriyor

Ancak diğer istasyonlarda belirgin bir hareket yok aydınlarda arsadaki otlar biçilip yerine çakıl serilmişti fakat bundan başka gelişme olmadı

Tüm istasyonlar şaft kazısı için hazır vaziyette kapanan şaftların yeniden açılma haberleri yakında gelebilir

Durağan bir hattı bir kıpırdanma var bakalım devamı gelecek mi? Ama TBM konusunda haklısınız.

Katılıyorum. Ben de bugün şantiyeyi yerinde ziyaret ettim. Şu an için "TBM montajı başladı" demek erken olur. Ancak sahada kule vinç, mobil vinç ve yeni ekipmanlar dikkat çekiyordu. Mahalle sakinleri de son günlerde kamyon trafiğinin belirgin şekilde arttığını söyledi. Önümüzdeki haftalarda kazıların yeniden hızlanmasıyla birlikte tablo daha net ortaya çıkacaktır. Takip etmeye devam edeceğim.

Geri