1 nolu set sanırım sadece test treni olarak kullanılıyor.Bursa etabı açılınca onuda seferlere verebilirler 1 set günde 2 - 3 sefer yapar heralde hattın uzunluğuna göre.Ayrıca bakım yapılacak caf'ların kilometreleri ihale dökümanında paylaşılmış.
1 nolu set sanırım sadece test treni olarak kullanılıyor.Bursa etabı açılınca onuda seferlere verebilirler 1 set günde 2 - 3 sefer yapar heralde hattın uzunluğuna göre.Ayrıca bakım yapılacak caf'ların kilometreleri ihale dökümanında paylaşılmış.
1 nolu set sanırım sadece test treni olarak kullanılıyor.Bursa etabı açılınca onuda seferlere verebilirler 1 set günde 2 - 3 sefer yapar heralde hattın uzunluğuna göre.
Bursaya versinler biz biraz kilometre yaparız.kilometreye bakınca bende test treni diye düşündüm çünkü çok düşük yol kat etmiş
Bursa - Eskişehir arasında gidip gelirBursaya versinler biz biraz kilometre yaparız.![]()
Başka çare yoktu zaten çok geç kaldılar bursa hattı bakalım nasıl açılacak çok merak ediyorum.Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun dün akşam katıldığı Haber Global'daki yayını izledim. Bakana YHT seferlerinde bilet bulamadıklarını sordular bakanda eldeki YHT setlerinin yetmediğini kabul etti ve 12 set almak için uluslararası ihaleye çıkılacağını söyledi.
Bursa'nın işi ne zaman düzgün gitmiş ki? Tren geliyor ama set yok, set olsa yetersizlikten seyrek sefer konulur. Sonra çıkıp derler ki Bursa hattı zarar ediyor, sadece yük taşımacılığı yapılacakBaşka çare yoktu zaten çok geç kaldılar bursa hattı bakalım nasıl açılacak çok merak ediyorum.
Piri reis test treni hiç gitmesin kalsın bizde 1 sefer git gel ankara 1 seferde git gel istanbul yapsın yeter şimdilik.Bursa'nın işi ne zaman düzgün gitmiş ki? Tren geliyor ama set yok, set olsa yetersizlikten seyrek sefer konulur. Sonra çıkıp derler ki Bursa hattı zarar ediyor, sadece yük taşımacılığı yapılacak
Bence ilk baş sadece Bursa-Eskişehir olurPiri reis test treni hiç gitmesin kalsın bizde 1 sefer git gel ankara 1 seferde git gel istanbul yapsın yeter şimdilik.![]()
Neden ?Bence ilk baş sadece Bursa-Eskişehir olur
Bunu hak ediyoruz çünküNeden ?![]()
Yok ya ona cesaret edemezler günde 1 seferde olsa bursa-ankara-bursa karşılıklı seferleri olur.Biz kim kesintisiz ulaşım istemek kim
Güvenim -sıfır-Yok ya ona cesaret edemezler günde 1 seferde olsa bursa-ankara-bursa karşılıklı seferleri olur.