YHT - Yüksek Hızlı Tren Setleri

Kesinlikle planlama hatası bu ihale daha önce yapılması gerekiyordu.
Benim tahminim yeni alıcak setlerle siemens velarolar istanbul-ankara-konya hatlarında kullanılacaklar yerli setler ve caflar bursa-ankara-sivas,bursa-istanbul hatlarında kullanılabilirler yerli set hız açısından 25 km daha geride o yüzden süre uzatacak.

Benim tahminim yeni alıcak setlerle siemens velarolar istanbul-ankara-konya hatlarında kullanılacaklar yerli setler ve caflar bursa-ankara-sivas,bursa-istanbul hatlarında kullanılabilirler yerli set hız açısından 25 km daha geride o yüzden süre uzatacak.
İnşallah caflardan kurtuluruz, iç tasarımları çok kötü yaşlandı

Büyük ihtimalle dediğin gibi olur.

22.ayda teslimat başlayacakmış o zamana kadar yerli setler iş başı yapar zaten 1.5 yıl kadar daha yeni set yok anlaşılacağı üzere bu bence büyük bir planlama hatası
yada halihazırda 4 tane yedek hızlı tren seti vardı bunu bakan söyledi
bunu Bursaya kaydırsa ki Bursa için ilk zamanlarda bu yeter diye düşünülür

İçleri yenilenenler var aralarında, transitturkey’de biri yenilenenlerle yenilemeyenlerin farklarını paylaşmıştı
CAF'lar için revizyon ve bakım için Aralık 2025'te bir firmayla sözleşme yapıldı.

Geri