Aylık 57,99 TL olan YouTube Premium abonelik ücreti, yüzde 38'lik bir artışla 79,99 TL'ye yükseldi. Yıllık abonelik almak isteyenler için ise 579,99 TL'lik yeni bir fiyat belirlenmiş durumda.
Geçenlerde sanırım bakan idi ama tam hatırlamadım 15 yaşın altında ki çocukların sosyal platform hesaplarını kapatmayı düşünüyoruz demişti. Uygulanırsa doğru bir karar olur.Tüm dünya sosyal medya ile ilgili bir şeyler yaparken bizim ülkemizde sosyal medya platformlarına bazı şartlar getirtildiğinde içimizdeki bazı insanlar hemen ortalığı ayağa kaldırıyor.
Bence de şu sosyal medya denilen çöplüğe ulusal ve uluslararası düzeyde ayar çekilmesi şart.
Bende Tv+ ve youtube kullanıyorum 2 si zaten yetiyor Tv+ zaten internet paketi içinde geliyor youtube da aylık veriyorum ikisi aylık 870 tl bi bu zevkimiz var o kadarda olsun napalım.Youtube içeriklerine hiç bir yerde ulaşamazsın 120 tl bir şey değil ama sizin yapacağınız en mantıklı seçim aile paketine ailecek girmeniz
Aile paketinden kastım herkesi yapmak zorunda değilsiniz örnek 2 kardeşiniz var onları dahil edin 3 kişi kullansanız da yeter 5 kişi de
Diğer platformlardan da TvPlus a üyelik yaptırın yeterli olur.Tvplus da bu arada 3 platform un bir çok içeriğine erişim var o yüzden diyorum yoksa
sadece yutub da olur.Bende bir yutub+tvplus var ve hiç bir gündeme dair hiç bir içeriği kaçırdım telaşı yaşamıyorum
Netflix malum boykotumuzda
1 gram geri adım atmıyoruz ailemiz dostlarımız aynen devam
Bende Tv+ ve youtube kullanıyorum 2 si zaten yetiyor Tv+ zaten internet paketi içinde geliyor youtube da aylık veriyorum ikisi aylık 870 tl bi bu zevkimiz var o kadarda olsun napalım.