Bursa Ulaşımı Genel Sohbet ve Fotoğraflar

Burulaş'ta otobüs bölümü kopmuş gitmiş, onun için ben kızma olayını çoktan geçtim. Geçmiş mesajlarında keşke BOİ geri gelse demiştim, keşke gelse

Bursaray kısmı da koptu kopacak. Otobüs bölümü kadar kötü değiller orası ayrı ama aman aman da iyi değiller. Bir ara Siemens B80'lere LED aydınlatma dönüşümü gündemdeydi, arka arkaya araçları dönüştürüyorlardı. Burulaş sosyal medya hesabı bile paylaşmıştı ama geçende @bykullanıcım 'a yakın zamanda da bana sürekli dönüşüm yapılmamış eski aydınlatmalı araçlar denk geldi. Bir ara da paslanmaz boru dönüşümü yapıyorlardı.

Şu an böyleler ancak Kızılcıklı ve Şehir Hastanesi hatları yapılıp üstüne de yeni vagonlar geldiğinde ne yapacaklar? Otobüs bölümü gibi kalitenin düşmesi kaçınılmaz. Kendimizi buna hazırlayalım.

Burulaş sosyal medya hesabı bile paylaşmıştı ama geçende @bykullanıcım 'a yakın zamanda da bana sürekli dönüşüm yapılmamış eski aydınlatmalı araçlar denk geldi. Bir ara da paslanmaz boru dönüşümü yapıyorlardı.
Vagonların bir müddet yatması gerekiyor sanırım bu dönüşüm için o yüzden yavaş ilerliyor olabilir bu yıl içinde dönüşmeyen vagon kalmaz bence artık.

Bursaray kısmı da koptu kopacak. Otobüs bölümü kadar kötü değiller orası ayrı ama aman aman da iyi değiller. Bir ara Siemens B80'lere LED aydınlatma dönüşümü gündemdeydi
İlk uygulamanın üzerinden 3 yıl geçti, her hafta bir vagon bitseydi şimdiye kadar neredeyse tüm B80 araçlarının içi led aydınlatma ile olurdu. Bu dönüşümü pek beceremediler sanırım

İlk uygulamanın üzerinden 3 yıl geçti, her hafta bir vagon bitseydi şimdiye kadar neredeyse tüm B80 araçlarının içi led aydınlatma ile olurdu. Bu dönüşümü pek beceremediler sanırım

Paslanmaz direk dönüşümünü de koltuk dönüşümünü de aynı şekilde beceremediler. Hala sarı direkli, mavi koltuklu araçlar görüyoruz.

Yavaş ve derinden yapıyorlar temiz iş yapıyorlar :D

Grevde Burulaş'ın lokavt hakkı vardı gerek otobüs bakımda gerek raylı sistemde çeri çöpü ayıklayıp temiz iş yapabilirlerdi aslında. Böylece şu an bunları görmezdik. Toprağa tohum atsan yetişiyor iki tane trenin bakımını yapacak işçi mi yetişmeyecek?

Geri