Bursarayci
WT Kullanıcı
bir de görükle köprülü kavşağı yapılsın tamamBiz şu görükle-balkan etabını yaptıralım öpüp başımıza koyalım artık başka birşey beklemiyorum seneye şu hattın inşaatı başlasın yeter.
bir de görükle köprülü kavşağı yapılsın tamamBiz şu görükle-balkan etabını yaptıralım öpüp başımıza koyalım artık başka birşey beklemiyorum seneye şu hattın inşaatı başlasın yeter.
O Allahın emri zaten ama kul yaparsabir de görükle köprülü kavşağı yapılsın tamam
O Allahın emri zaten ama kul yaparsa![]()
Geldi yapsın çalışsın en azından bakanlığa programa aldırsın bizde kendisi gittiğinde iyi analım.Biba kmışsın yapılmış belli mi olur![]()
Belki bakanlığa 20 vagon daha aldırır yada t2nin akıbetini iyileştirme yönünde t2 hattına 10 tane tramvay alabilirGeldi yapsın çalışsın en azından bakanlığa programa aldırsın bizde kendisi gittiğinde iyi analım.
Bakanlıgın zaten programı 68 vagon sadece 20 adedini aldı 48 adet daha alacak.Belki bakanlığa 20 vagon daha aldırır yada t2nin akıbetini iyileştirme yönünde t2 hattına 10 tane tramvay alabilir
Görebilcezmi acaba 68 vagonu da ben şahsen çok umudum yok 5 yıla gelirse ilk 20 si sene sonu bir tanesi gelecekmiş ama zaten ankaradan gelmiyomu çok uzun sürmemesi lazım 3 yıla okeyimBakanlıgın zaten programı 68 vagon sadece 20 adedini aldı 48 adet daha alacak.
Baya ilerlemiş söğüte bak senEkli dosyayı görüntüle 53240
Kaynak: SÖĞÜT-TAŞYAPI HRS İNŞAATI ADİ ORTAKLIĞI BURSA-EMEK ŞEHİR HASTANESİ METRO HATTI Linkedin Hesabı
Toplamda 40 vagon 2 yıl içinde tamamlanır merak etme alınacak 48 vagon daha var onlarda bir kaç yıl sonra ihale edilir.Görebilcezmi acaba 68 vagonu da ben şahsen çok umudum yok 5 yıla gelirse ilk 20 si sene sonu bir tanesi gelecekmiş ama zaten ankaradan gelmiyomu çok uzun sürmemesi lazım 3 yıla okeyim
Enson hastaneye gittiğimde kuyruk hattındaki tünelde hafriyatı bitirmişlerdi demirleme betonlama başlamıştı bunlar yıl sonuna istasyonu yetiştirecekler demekki kuyruk hattı sonra bitsede olur.
Hepsini eş zamanlı açacaklar bence yarım yamalak olmayacak zaten 3 tane vinç kurmalarından anlamıştım umarım açarlar.Bir yerlerden talimat geldi heralde.
Hepsini eş zamanlı açacaklar bence yarım yamalak olmayacak zaten 3 tane vinç kurmalarından anlamıştım umarım açarlar.
Uzun zaman sonra hesaptan ilk paylaşımı yapmışlar Linkedin'de gayet büyük olacak gibi duruyor istasyon. Diğer istasyonlarda durum nedir ?Ekli dosyayı görüntüle 53240
Kaynak: SÖĞÜT-TAŞYAPI HRS İNŞAATI ADİ ORTAKLIĞI BURSA-EMEK ŞEHİR HASTANESİ METRO HATTI Linkedin Hesabı
Gayet güzel ilerlemeler kaydedilmiş.Ekli dosyayı görüntüle 53240
Ocakta komple açarlarsa şaşırmam kaba inşaat tüm hatta kuyruk hattı harici bitmek üzere.İlk zamanlar zaten mekik hat işletileceği için kuyruk hattı sorun teşkil etmiyor.Gayet güzel ilerlemeler kaydedilmiş.
Yüklenici firmaya zaten Bursa Gar’a kadar olan kesimin yıl sonuna kadar tamamlanması konusunda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız tarafından gerekli talimat verilmişti.