Bursaray Hat 1: Emek-Şehir Hastanesi Uzatma Hattı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Görebilcezmi acaba 68 vagonu da ben şahsen çok umudum yok 5 yıla gelirse ilk 20 si sene sonu bir tanesi gelecekmiş ama zaten ankaradan gelmiyomu çok uzun sürmemesi lazım 3 yıla okeyim
Toplamda 40 vagon 2 yıl içinde tamamlanır merak etme alınacak 48 vagon daha var onlarda bir kaç yıl sonra ihale edilir.

Ekli dosyayı görüntüle 53240

Kaynak: SÖĞÜT-TAŞYAPI HRS İNŞAATI ADİ ORTAKLIĞI BURSA-EMEK ŞEHİR HASTANESİ METRO HATTI Linkedin Hesabı
Gayet güzel ilerlemeler kaydedilmiş. 😊
Yüklenici firmaya zaten Bursa Gar’a kadar olan kesimin yıl sonuna kadar tamamlanması konusunda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız tarafından gerekli talimat verilmişti.

Gayet güzel ilerlemeler kaydedilmiş. 😊
Yüklenici firmaya zaten Bursa Gar’a kadar olan kesimin yıl sonuna kadar tamamlanması konusunda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız tarafından gerekli talimat verilmişti.
Ocakta komple açarlarsa şaşırmam kaba inşaat tüm hatta kuyruk hattı harici bitmek üzere.İlk zamanlar zaten mekik hat işletileceği için kuyruk hattı sorun teşkil etmiyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Temmuz 2026 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu'ndan:

Ekli dosyayı görüntüle 53470

Güncel istasyon adları böyle o zaman. Bir ara Şehir Hastanesi istasyonunun adı Bursa Şehir Hastanesi olarak planlanmıştı ve @ali de yanlış hatırlamıyorsam Bursa ibaresinin şehir içi hat olmasından ötürü yersiz olduğunu söylemişti.

Keşke Bursa YHT istasyon adı da Gar olarak planlansaydı.

Her yerde 6 km olarak geçiyor 2 km nasıl görükle tarafına kaydırıldı projede bir değişiklik mi oldu yapım esnasında.
Depo sahası görükleye alındı ya üniversite istasyonundan görükle kavşağına kadar olan bölüm ölçüm yaptım

emek-şehirhastanesi kuyruk hattı dahil 5 km

üniversite-depo arası 1,5 km

Ekran görüntüsü 2026-08-28 133452.webp Ekran görüntüsü 2026-08-28 133627.webp

Geri