bykullanıcım
WT Kullanıcı
Şehir içindeki projeler dururken bu traz ilçe projelerine başlamazlar zaman lazım.Mustafa Bozbey'in websitesinde İnegöl T-11 tramvay hattı projesi mevcut ama herhangi bir ilerleme veya gelişme göremedim hatta bu hat metrobüs'e dönecekti ve İnegöl'de de elektrikli otobüs ile İnegöl içi bir hat planlaması vardı. Acaba Burulaş'dan yana mı sorun oldu yoksa İnulaş tarafında mı ?
İnegöl Belediyesi'de trambüs projesi yapacaktı ama o da takıldı.Şehir içindeki projeler dururken bu traz ilçe projelerine başlamazlar zaman lazım.
İnegöl il olursa İnegöl Belediyesi hayata geçirebilirMustafa Bozbey'in websitesinde İnegöl T-11 tramvay hattı projesi mevcut ama herhangi bir ilerleme veya gelişme göremedim hatta bu hat metrobüs'e dönecekti ve İnegöl'de de elektrikli otobüs ile İnegöl içi bir hat planlaması vardı. Acaba Burulaş'dan yana mı sorun oldu yoksa İnulaş tarafında mı ?
Ekli dosyayı görüntüle 28456
İnegöl Belediyesi'nin ayrı bir projesiydi trambüs ama BUSKİ'nin altyapı çalışmalarına takıldı diye bir duyum almıştım. Tramvay projesi de vazgeçilmişti.İnegöl il olursa İnegöl Belediyesi hayata geçirebilir
İlçe belediyesi olarak yapması zor ama il olursa imkan sağlanırİnegöl Belediyesi'nin ayrı bir projesiydi trambüs ama BUSKİ'nin altyapı çalışmalarına takıldı diye bir duyum almıştım. Tramvay projesi de vazgeçilmişti.