bykullanıcım
WT Kullanıcı
Şehir içindeki projeler dururken bu traz ilçe projelerine başlamazlar zaman lazım.Mustafa Bozbey'in websitesinde İnegöl T-11 tramvay hattı projesi mevcut ama herhangi bir ilerleme veya gelişme göremedim hatta bu hat metrobüs'e dönecekti ve İnegöl'de de elektrikli otobüs ile İnegöl içi bir hat planlaması vardı. Acaba Burulaş'dan yana mı sorun oldu yoksa İnulaş tarafında mı ?
İnegöl Belediyesi'de trambüs projesi yapacaktı ama o da takıldı.Şehir içindeki projeler dururken bu traz ilçe projelerine başlamazlar zaman lazım.
İnegöl il olursa İnegöl Belediyesi hayata geçirebilirMustafa Bozbey'in websitesinde İnegöl T-11 tramvay hattı projesi mevcut ama herhangi bir ilerleme veya gelişme göremedim hatta bu hat metrobüs'e dönecekti ve İnegöl'de de elektrikli otobüs ile İnegöl içi bir hat planlaması vardı. Acaba Burulaş'dan yana mı sorun oldu yoksa İnulaş tarafında mı ?
Ekli dosyayı görüntüle 28456
İnegöl Belediyesi'nin ayrı bir projesiydi trambüs ama BUSKİ'nin altyapı çalışmalarına takıldı diye bir duyum almıştım. Tramvay projesi de vazgeçilmişti.İnegöl il olursa İnegöl Belediyesi hayata geçirebilir
İlçe belediyesi olarak yapması zor ama il olursa imkan sağlanırİnegöl Belediyesi'nin ayrı bir projesiydi trambüs ama BUSKİ'nin altyapı çalışmalarına takıldı diye bir duyum almıştım. Tramvay projesi de vazgeçilmişti.
@16 BVH 48 Öncelikle İnegöl'e hoşgeldiniz. Umarım memnun kalmışsınızdır.Yukarıda paylaştığım Yenice BMC Procity'yi alıntıladığım sayfanın sahibi olan @16 BVH 48 isimli üyemiz bugün İnegöl'deydi hem çekim hem gözlem için.
İnegöl'ün köylerine nakit olarak çalışan -bahsettiğiniz- araçlardan bahsetti bana. Çoğu J9 ve J10'muş bu araçların ve yaşına göre sağlamlarmış.
Öbür yandan da Burulaş +15 otobüslerini filodan ayırmak istiyor. Araçlar yaşlandıkça uğraştırmaya başlar orası ayrı ancak sağlamsa bence uzun yıllar çalışmalılar. Barakfakih 124 nolu Koop.'un 2012 model J10'ları 2020 yılında pandemi döneminde sıfır Jest'ler ile yenilenmişti. Yani araçlar henüz 8 yaşındayken. Bence bu yaşlar otobüsler ve minibüsler için o kadar yaşlı değil. Filo yaş ortalamasını düşük tutma, aracın değerini korurken yenileme gibi gayelerle sık araç yenilemeyi doğru bulmuyorum. Burulaş'ın O345 Conecto'ları filodan ayırmaması, gittiği yere kadar kullanması lazım mesela.
Aslında İnegöl-Bursa arası çift katlı araç çalışsa güzel olurmus onu farkettim fakat Ümitalan rampasında falan sorun olabilir belki. İnegöl de aslında müsaade edilse belirli bir yerde çalışabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 32734
Dürdanede devirirler bunu 2U ve H1 harici pek bi yerde kullanamazsın birde 93 olabilir.Ümitalan rampası Mudanya rampasından daha dik değilse zorlanmaz. Hatırlayamadım şimdi dikliğini. F1 2U falan çalıştı bu araç sorunsuz. Aslında 801, 901 ve 101'e de olur. Dürdane'de devirmezlerse tabii![]()
Düz yol hatlarda gider aslında. Ümitalan inişi dik çıkışı normal bir yol gibi düşünün. Ek olarak Gölbaşı rampasından inen 80T ler aklıma geldi onlar rahat iniyorsa bunlar da rahat iner.Ümitalan rampası Mudanya rampasından daha dik değilse zorlanmaz. Hatırlayamadım şimdi dikliğini. F1 2U falan çalıştı bu araç sorunsuz. Aslında 801, 901 ve 101'e de olur. Dürdane'de devirmezlerse tabii![]()