Bursa - Burulaş Yeni, İptal Edilen, Güzergahı ve Yüklenicisi Değişen Hat Duyuruları

Bursakart'ta 621 hattını takip ettiğimde hatta çalışan araçların kırmızı ile işaretlediğim güzergahı kullandıklarını gözlemledim. Sanırım hattın güzergahında revizyon yapılmış fakat Bursakart'taki veri güncellenmemiş. Bu yüzden Moovit'teki veri de güncel değil ne yazık ki.

Ekli dosyayı görüntüle 52297
İnegöl de hatın devamı 621 de Uedaş önünden geçer ki Çarşamba-Perşembe ve Cuma günleri 611-612-613-614 hatları Ankara Yolu’dan gelip, Uedaş tarafına döner.

Burulaş tarafından işletilen 16S Selamet Mah. - Heykel hattı 14 Eylül Pazartesi'den itibaren Doğu grubu Özel Halk Otobüsçüleri tarafından işletilmeye başlanacaktır.

Planda doğu grubunun 19D'den çıkıp 16S'ye girmesi, 19D'nin de batı grubuna devri vardı. Ben sadece 16S için tarihi öğrenebildim. Muhtemelen aynı tarihte 19D'de de batı başlar. Aslında bu hatta batı grubunun çalışması çok anlamsız. Yaztur, Çirişhane, Minibüs Koop veya Bursabeyi girseydi daha iyi olurdu.

16S açıldığı tarihte Yaztur tarafından işletilirken doğu grubu tarafından işletilen 19İ ile iş barışı sorunu yaşanmıştı. Bu yüzden 16S'ye Burulaş girmişti.

Geri