Bursa - Burulaş Yeni, İptal Edilen, Güzergahı ve Yüklenicisi Değişen Hat Duyuruları

Keşke atak olsaydı veya 12 metre lazım bu hatta ama esnafla anlaşma yapılması gerek
Esnafla anlaşma var zaten sadece araçlarını büyütmeleri istenecek onlarda büyütecek şimdi öho bilimci gelir yok mahkeme yok bilmem ne yazar buraya ama çok basit bir şey bu 296 minibüsle taşımacılık yapacaklarına 150 minibüs 146 8 metre otobüsle bu işi götürecekler herşey çözülmüş olacak burulaş ve öho yetkilileri halkın sesini dinlerlerse tabi

Esnafla anlaşma var zaten sadece araçlarını büyütmeleri istenecek onlarda büyütecek şimdi öho bilimci gelir yok mahkeme yok bilmem ne yazar buraya ama çok basit bir şey bu 296 minibüsle taşımacılık yapacaklarına 150 minibüs 146 8 metre otobüsle bu işi götürecekler herşey çözülmüş olacak burulaş ve öho yetkilileri halkın sesini dinlerlerse tabi

ÖHO Bilimci ben oluyorum bu durumda.

Şöyle söyleyeyim. Benim düşündüğümü sandığın kadar zor değil ama senin sandığın kadar da kolay değil. Sistemde 296 minibüs var. Hepsinin köklü bir yasal dayanağı ve güncel halleriyle çalışmasını sağlayan 2018/275 sayılı UKOME kararı ve bu kararın çıkmasına sebep olan ve ÖHO lehine sonuçlanmış mahkeme kararı var. 296 aracın da sahibiyle anlaşılabilirse ve gelecekte tekrar 2018 dönüşümü tarzı krizler yaşanmamasını garanti altına alacak ilgili feragatnameler ve anlaşmalar noter huzurunda yapılırsa sorun olmayacağını düşünüyorum. Ama yine tekrarlıyorum, senin sandığın kadar "çok basit" bir şey değil. Özel Halk Otobüsleri gibi bir oluşumun 296 aracı hakkında konuşuyorsunuz. Daha Burulaş, Bursabeyi gibi bir şirkete ellerindeki bitik 15 Citibus'u yenilettiremiyor. Böyle düşün.

15 Citibus'u yenilettiremiyor. Böyle düşün.
Bence sallamıyor burulaş kendi elindeki arabayı yenilemeyen alt yüklenecilere mi söyleyecek maalesef burulaş yöneticileri sadece günü kurtarma peşinde olan halka bizlere oluyor pazartesi okullar açılıyor gör serzenişleri kavgaları bunların 2 sorumlusu burulaş ve öho dur halka hizmetin bu kadar zor olmaması lazım alınacak otobüsler sonuçta senelerce kullanılacak esnafın bir kaybıda olmayacak halk yarına bir karar alınmalı artık.

Bence sallamıyor burulaş kendi elindeki arabayı yenilemeyen alt yüklenecilere mi söyleyecek maalesef burulaş yöneticileri sadece günü kurtarma peşinde olan halka bizlere oluyor pazartesi okullar açılıyor gör serzenişleri kavgaları bunların 2 sorumlusu burulaş ve öho dur halka hizmetin bu kadar zor olmaması lazım alınacak otobüsler sonuçta senelerce kullanılacak esnafın bir kaybıda olmayacak halk yarına bir karar alınmalı artık.

Abi araçlar da pahalı şimdi. Koçaslanlar'da 2024 model sıfır Karsan Jest 3.8 milyon. Otobüsler 20 milyona dayandı. Atak tarzı araçlar da 15 milyona yakın neredeyse.

Bunlar büyük paralar ve zaten direkt bas parayı al olayını geçtim, alabilmek için kredi/finansman kullanımı da eskisi kadar kolay değil. İstediğin yüklü alım ancak uzun vadeli ödeme planlarıyla ihaleli şekilde alınabilir.

Herkes elindeki aracı döndürmeye çalışıyor bir şekilde.

Bunlar büyük paralar ve zaten direkt bas parayı al olayını geçtim, alabilmek için kredi/finansman kullanımı da eskisi kadar kolay değil. İstediğin yüklü alım ancak uzun vadeli ödeme planlarıyla ihaleli şekilde alınabilir.
Normalde burulaşın ön ayak olması lazım ama batık olduğu için kendi otobüs almıyor öhoyada doğal olarak araçları büyüt size ön ayak olalım diyemiyor çözüm çokturda birazda istemek ve para akışını açmak lazım bursa büyükşehire burda iş düşüyorda onlarınde pek umrunda değil.

Geri