sezgin_ist
WT Yönetici
Bu hattı çok severim özellikle sirkeci tarafı ve kabataş tarafı güzeldir.Günde 700 sefer ile 20 yıl dayanan makas sistemi![]()
Sirkeci tarafını vatmanların sevmediğini düşünüyorumBu hattı çok severim özellikle sirkeci tarafı ve kabataş tarafı güzeldir.
Onlar sevmez tabi zor parkur çokSirkeci tarafını vatmanların sevmediğini düşünüyorum
Günde 700 sefer ile 20 yıl dayanan makas sistemi![]()
Bursa'da hiçbir tramvay hattı Kabataş hattı gibi olmaz. Kabataş tramvayı kendi kategorisinde lider bir hattır bana göreO sırada Bursa'nın tramvayları... Ah ah Bursa'da neden "işte bu!" diyebileceğimiz tramvay hatları olmaz ki?
Bursa'da hiçbir tramvay hattı Kabataş hattı gibi olmaz. Kabataş tramvayı kendi kategorisinde lider bir hattır bana göre
T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'mızda Sefer Düzenlemesi
Sayın yolcularımız,
Doğal gaz altyapı bakım onarım çalışmaları nedeniyle;
T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda seferlerimiz; 17 Temmuz Cuma günü 06.00'dan 20 Temmuz Pazartesi 06.00'ya kadar Kabataş-Soğanlı istasyonları arasında gerçekleştirilecektir.
Bu süre boyunca, Güngören-Bağcılar istasyonları arasında seferler ücretsiz İETT otobüsleriyle sağlanacaktır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Kaynak: Metro İstanbul
Böyle bir durumda bu hat için bu şekilde tramvayın gidebildiği yere kadar çalışıp sonrasında otobüse aktarma yaptırmak (mevcut uygulama) mı yoksa hattı tamamen devre dışı bırakıp paralel otobüs işletmek mi daha mantıklı?