Bursa Özel Halk Otobüsleri 🚌

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dur bakalim ilk hafta açıklamaları ne olacak görelim

Yeni başkan Ramazan Çalan'ı da eski başkan Sadi Eren'i de yakından tanıyan @Berktuğ abinin yorumlarını bekliyorum.

Bu arada oy verip değişimi gerçekleştiren de esnaf. Demek ki ya önceki başkanın yönetiminde ya da yeni başkanın vaatlerinde değişimi gerektiren bir şeyler oldu.

Hayırlı olsun o zaman inşallah çözün odakli ve şu jestlerden kurtulduğumuz bir dönem olur ve öho grubuda rahat bir nefes alır

Minibüsçüler odası başkanının da değiştiği bu dönemde Engin Solmaz, Fahrettin Beşli ve Ramazan Çalan işbirliği yapıp Bursa ulaşımını kalkındırmalı. Birbirlerini engelleyerek, kısıtlayarak maalesef bir yere varılmıyor. Hem esnaf hem yönetim hem halk hak ettiğine kavuşsun.

Minibüsçüler odası başkanının da değiştiği bu dönemde Engin Solmaz, Fahrettin Beşli ve Ramazan Çalan işbirliği yapıp Bursa ulaşımını kalkındırmalı. Birbirlerini engelleyerek, kısıtlayarak maalesef bir yere varılmıyor. Hem esnaf hem yönetim hem halk hak ettiğine kavuşsun.
Araç boylarıyla ilgili kesinlikle çalışma yapılmalı burulaş ve öho nun bu durumu değiştirmesi lazım.

Geri