Emirhan Sevdalı
WT Moderatör
İyiki kaybettim umarım şu minibüs olaylarından vazgeçip otobüse dönerlerRamazan Çalan dönemi başlamıştır. @Efe16 iddiayı kaybettin![]()
Dur bakalim ilk hafta açıklamaları ne olacak görelimİyiki kaybettim umarım şu minibüs olaylarından vazgeçip otobüse dönerler
Dur bakalim ilk hafta açıklamaları ne olacak görelim
Hayırlı olsun o zaman inşallah çözün odakli ve şu jestlerden kurtulduğumuz bir dönem olur ve öho grubuda rahat bir nefes alırYeni başkan ÖHO ve BURULAŞ arasında çatışmaların sertleştiği Levent Fidansoy döneminde en iyi başkandı diyeyim devamını siz getirin.
Hayırlı olsun o zaman inşallah çözün odakli ve şu jestlerden kurtulduğumuz bir dönem olur ve öho grubuda rahat bir nefes alır
Araç boylarıyla ilgili kesinlikle çalışma yapılmalı burulaş ve öho nun bu durumu değiştirmesi lazım.Minibüsçüler odası başkanının da değiştiği bu dönemde Engin Solmaz, Fahrettin Beşli ve Ramazan Çalan işbirliği yapıp Bursa ulaşımını kalkındırmalı. Birbirlerini engelleyerek, kısıtlayarak maalesef bir yere varılmıyor. Hem esnaf hem yönetim hem halk hak ettiğine kavuşsun.
X twitter Fahrettin Beşli
Anlaşma yapıldıktan sonrada araçlar ligili boyut iyileştirmeleri gündeme gelmeli artık
Aynen öyle fahrettin beyin ve işletmecilerin bu konu hakkında iyice düşünüp karar almaları gerekiyor günü kurtarmak için değil kesin çözüm lazım.Sözleşmeli taşımacılarda da köy/kırsal taşımacıları dışında kalan merkezi taşımacılara (Ayazlar, Bursabeyi, Yaztur, Akçalar) minibüs izni kesinlikle verilmemeli.
Aynen öyle fahrettin beyin ve işletmecilerin bu konu hakkında iyice düşünüp karar almaları gerekiyor günü kurtarmak için değil kesin çözüm lazım.