Tamam kapatalım konuyu diğer sorunlar daha önemlo tabiBelki kızacaksınız arkadaşlar ama şu renk ve Jest olayı kabak tadı verdi sanki, ne dersiniz?
Yani o da doğru. Mesela bende İnegöl için mobilyanın sunta rengini bulup otobüslerin renginin ona göre olmasını isterdim. Bu arada bu rengi de yakıştırdım ben Burulaş için ne lila ne krem tam ara bir ton oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 30264
Konuşulabilir tabi ki ancak son dönemde çok sık olunca başlık içerikleri boğuldu sanki. Yoksa herkes istediğini yazmakla özgür![]()
Nitelik-nicelik anlamışsın beni1 ay bile olmadan 17 sayfa mesaj yazılmış başlığa.
Konuşulmayacak konular değil ama daha yapıcı, belki daha niş konuları konuşsak daha yerinde olur.
Kimmiş o belediye merak ettim cidden, cesur bir adımBir belediye mesela Ocak ayından itibaren emeklilerde ücretsiz binişi kaldırmış aylık 30 biniş ile sınırlandırmış.
Karabük Belediyesi yazıyordu haberde onu yazmayı unutmuşum.Kimmiş o belediye merak ettim cidden, cesur bir adım
Kimmiş o belediye merak ettim cidden, cesur bir adım
Uçak gövdesinde de tren yapalımMalezyalı karoser şirketi Gemilang'ın MAN kamyon ve tırlara yaptığı otobüs dönüşüm projeleri. Araçlar sağdan direksiyonlu olup yolcu kapısı kamyonun/tırın sağ ön koltuk kapısının hemen ardında bulunuyor. "Bu yolcular nasıl biniyor" diye sormayın
Sizce nasıl çalışmalar?
50 yıl öncesine dönüş yapılmış kamyon şasesinden bozma otobüsEkli dosyayı görüntüle 30435Ekli dosyayı görüntüle 30436
Malezyalı karoser şirketi Gemilang'ın MAN kamyon ve tırlara yaptığı otobüs dönüşüm projeleri. Araçlar sağdan direksiyonlu olup yolcu kapısı kamyonun/tırın sağ ön koltuk kapısının hemen ardında bulunuyor. "Bu yolcular nasıl biniyor" diye sormayın
Sizce nasıl çalışmalar?
50 yıl öncesine dönüş yapılmış kamyon şasesinden bozma otobüs
Sultan,Poyrazları artık şehir içine dönüştürüyorlar mevcut aracın arka kısmını kanatlı kapı ve engelli erişimine uygun havuz yapıyorlar oturma yerlerinin üst kısmına tutunma direkleri ve duracak düğmesi takıyorlar. Biz buna şükredelim böyle yapılmadığına. Düşünsenize Sultan Giga'yı City versiyonu haline getiririp Bursa'da hatlara girdiğini ?O sırada hala servislerde ve (bazı şehirlerdeki) toplu taşıma hatlarında cirit atan kamyon bozması Sultan, Novo tarzı araçlar...
Kocaelide ÖHO Otokar Sultan Isuzu urban temsa prestij Iveco eurocity lerde gidiyoruz 3 basamak yükseklikte maalesefO sırada hala servislerde ve (bazı şehirlerdeki) toplu taşıma hatlarında cirit atan kamyon bozması Sultan, Novo tarzı araçlar...
Gebze'de yapan var şehiriçi hatlarda kullanılıyorSultan,Poyrazları artık şehir içine dönüştürüyorlar mevcut aracın arka kısmını kanatlı kapı ve engelli erişimine uygun havuz yapıyorlar oturma yerlerinin üst kısmına tutunma direkleri ve duracak düğmesi takıyorlar. Biz buna şükredelim böyle yapılmadığına. Düşünsenize Sultan Giga'yı City versiyonu haline getiririp Bursa'da hatlara girdiğini ?
Gebze'de Isuzu Urban falan halen daha kullanılıyor yaş sınırından dolayı da galiba yeni araçları bu şekilde yapıyorlar.Gebze'de yapan var şehiriçi hatlarda kullanılıyor
Gebze'de Isuzu urban yok Otokar Sultan var sadece başka araç görmedim.Diğer ilçelerde var İzmit Karamürselde vsGebze'de Isuzu Urban falan halen daha kullanılıyor yaş sınırından dolayı da galiba yeni araçları bu şekilde yapıyorlar.
Kocaelide ÖHO Otokar Sultan Isuzu urban temsa prestij Iveco eurocity lerde gidiyoruz 3 basamak yükseklikte maalesef
Olması gerektiği gibi bursada da inşallah 8 metre dönüşümlerini bir gün göreceğiz.Alçak taban araçlarda da birkaç koltuk hariç tüm koltuklara basamak inip çıkarak erişilebiliyor aslında çok bir fark yok ancak Kocaeli ÖHO 8 metreye yönelse daha iyi olur. Bereket bizim ÖHO gibi Jest meraklısı değiller, kullandığı araçlar Jest'ten büyük.
Olması gerektiği gibi bursada da inşallah 8 metre dönüşümlerini bir gün göreceğiz.
Kullandığı araçlar 20 senelik olunca haliyle jest değil.Alçak taban araçlarda da birkaç koltuk hariç tüm koltuklara basamak inip çıkarak erişilebiliyor aslında çok bir fark yok ancak Kocaeli ÖHO 8 metreye yönelse daha iyi olur. Bereket bizim ÖHO gibi Jest meraklısı değiller, kullandığı araçlar Jest'ten büyük.
Jesti üretenlerde sana minnettar bu kadar arkasında durmamışlar onlar8 metre otobüsleri üretenler otobüsün arkasında bu kadar durmamıştır helal olsun abi![]()
Jesti üretenlerde sana minnettar bu kadar arkasında durmamışlar onlar![]()